Grupul Dedeman si Element Industrial anunta ca au semnat un parteneriat prin care vor dezvolta impreuna proiectul ELI PARK 1, situat in zona Chitila-Buftea ce se prefigureaza drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei.

ELI PARK 1 este un parc logistic cu o suprafata inchiriabila de 50.000 mp. Lucrarile de constructie la prima faza ce insumeaza 20.000 mp sunt in grafic, urmând sa fie livrate in vara acestui an, când vor incepe lucrarile si la faza a doua. Primul chirias al proiectului este Paste Baneasa, care a inchiriat o suprafata de 5.000 mp.

Proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport in comun si este localizat la o distanta de 4 km de centura Bucuresti, cu acces direct la un drum national cu patru benzi, DN 7. Principalele avantaje sunt accesul facil catre nordul Bucurestiului si amplasarea intr-o zona cu excedent de forta de munca (Chitila/Buftea).

Noul proiect este dezvoltat la standard international de clasa A, beneficiind de specificatii tehnice precum: o usa de incarcare/descarcare la fiecare 800 mp de hala, spatii generoase de manevra pentru camioane (35 m truck court) si locuri numeroase de parcare.

Britanicii de la Kingfisher...
Citeste si: Brico Depot ataca pozitia de lider a Dedeman cu un brand nou


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
FAN Courier si Dedeman, liderii Superbrands 2019