CTP primeste o finantare de 82 mil. euro de la BRD si Komercni banka, pentru sustinerea investitiilor in CTPark Bucharest West

CTP, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de spatii logistice si industriale din Romania, a incheiat un acord de finantare in valoare totala de 82 milioane euro, cu BRD-Groupe Societe Generale si Komercni banka, pentru a sustine investitiile din CTPark Bucharest West.

CTPark Bucharest West este unul din cele mai mari parcuri industriale, nu numai in Romania ci si in Europa Centrala si de Est. In prezent, proprietatea cuprinde 400.000 metri patrati construiti si se are in vedere atingerea unui volum de 1 milion metri patrati in viitor, avand ca obiectiv transformarea Romaniei intr-un hub logistic in Europa de Est.

CTP detine in Romania un portofoliu semnificativ de parcuri industriale de clasa A, inclusiv in Bucuresti, Arad, Cluj, Timisoara, precum si in alte puncte cheie din tara, insumand o suprafata construita ce depaseste 1 milion metri patrati. Dezvoltatorul a investit aproximativ 500 de milioane de euro in Romania, de la intrarea sa pe piata, si are in vedere sa-si continue planul de dezvoltare.

CTPark Bucharest West se afla la 23 km vest de centrul Capitalei, avand acces direct la autostrada A1. Printre cele mai mari companii care isi desfasoara activitatea in acest parc industrial sunt: Ekol Logistics, Quehenberger Logistics, Geodis, Gefco, NOD (Network One Distribution) etc.

Planurile viitoare de investitii ale CTPark Bucharest West includ dezvoltarea facilitatilor si serviciilor in interiorul parcului industrial, precum construirea unei cladiri multifunctionale, care va include un restaurant, un centru medical, un supermarket, spatii de birouri.

Citeste si:
CTP a cumparat parcul industrial A1 Bucharest Park
CTP investeste 40 milioane...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri