Dezvoltatorul Edificia Star Construct, controlat indirect de catre Ionut Negoita (foto dreapta), a dat startul lucrarilor de constructie pentru un nou proiect imobiliar in Capitala, compus din 2.000 de apartamente, plus o cladire de spatii de birouri si care va fi construit in sectorul 3, pe terenul fostei fabrici Romcarton, vis-a-vis de IKEA Pallady.

Proiectul imobiliar mixt, denumit HILS Pallady Apartments, va cuprinde 12 blocuri, cu apartamente de una, doua si trei camere. Edificia Star Construct va dezvolta, in cadrul aceluiasi proiect, si o cladire de spatii de birouri de 2.312 mp.

Reprezentantii dezvoltatorului arata ca au ales sa construiasca si spatii de birouri in incinta complexului destinate in special locatarilor, pentru a avea acces mai usor catre locul de munca.

HILS Pallady Apartments

Zona Bulverdului Theodor Pallady se afla in plina expansiune imobiliara si comerciala, recent fiind inaugurat un nou magazin IKEA, chiar peste drum de terenul fostei fabrici Romcarton, unde compania controlata indirect de catre Ionut Negoita va dezvolta HILS Pallady Apartments. Tot aici, Ionut Negoita a dezvoltat de asemenea si proiectul Palladium Residence in 2014.

Citeste si:
Negoita, gata sa vanda Dinamo cu un leu: ce conditii pune
Ionut Negoita a anuntat ca...

Fratele lui Ionut Negoita, Robert Negoita (foto stanga) este chiar primarul Sectorului 3.

Proiectul va fi construit in doua etape, in prima faza urmand sa fie livrate aproximativ 1.000 de unitati locative. Preturile apartamentelor pornesc de la 42.000 euro + TVA.

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Presa germana: ,,Padurarii traiesc periculos in Romania"