Dezvoltatorul Edificia Star Construct, controlat indirect de catre Ionut Negoita (foto dreapta), a dat startul lucrarilor de constructie pentru un nou proiect imobiliar in Capitala, compus din 2.000 de apartamente, plus o cladire de spatii de birouri si care va fi construit in sectorul 3, pe terenul fostei fabrici Romcarton, vis-a-vis de IKEA Pallady.

Proiectul imobiliar mixt, denumit HILS Pallady Apartments, va cuprinde 12 blocuri, cu apartamente de una, doua si trei camere. Edificia Star Construct va dezvolta, in cadrul aceluiasi proiect, si o cladire de spatii de birouri de 2.312 mp.

Reprezentantii dezvoltatorului arata ca au ales sa construiasca si spatii de birouri in incinta complexului destinate in special locatarilor, pentru a avea acces mai usor catre locul de munca.

HILS Pallady Apartments

Zona Bulverdului Theodor Pallady se afla in plina expansiune imobiliara si comerciala, recent fiind inaugurat un nou magazin IKEA, chiar peste drum de terenul fostei fabrici Romcarton, unde compania controlata indirect de catre Ionut Negoita va dezvolta HILS Pallady Apartments. Tot aici, Ionut Negoita a dezvoltat de asemenea si proiectul Palladium Residence in 2014.

Fratele lui Ionut Negoita, Robert Negoita (foto stanga) este chiar primarul Sectorului 3.

Proiectul va fi construit in doua etape, in prima faza urmand sa fie livrate aproximativ 1.000 de unitati locative. Preturile apartamentelor pornesc de la 42.000 euro + TVA.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri