Element Industrial anunta un "pipeline" de 300.000 mp de spatii logistice, pentru urmatorii trei ani

Element Industrial a anuntat astazi, odata cu finalizarea primei faze a parcului logistic ELI Park 1 in zona Chitila, ca intentioneaza sa dezvolte alti 300.000 mp de spatii logistice, in urmatorii trei ani. Depozitul, in suprafata de 20.000 mp, a fost inchiriat catre compania Arctic, care a intrat deja in spatiu.

"Tinta noastra este sa ajungem in top cinci dezvoltatori de parcuri logistice de pe piata romaneasca", a spus Muler Onofrei, CEO & Co-founder Element Industrial, adaugand ca, in prezent, compania lucreaza la conceptele a doua noi parcuri de spatii logistice si industriale in Bucuresti. De asemenea, in Craiova, Element Industrial a planificat ELI Park 4, in Targoviste ELI Park 5, iar in Timisoara ELI Park 6. Toate aceste proiecte constituie "un pipeline total de 300.000 mp pentru urmatorii trei ani".

ELI Park 1 este un parc logistic cu o suprafata inchiriabila de 50.000 mp. Prima faza de 20.000 mp a fost livrata in aceasta vara, iar faza a doua in suprafata de 30.000 mp este planificata pentru primavara anului 2020, unul din chiriasii acestor depozite fiind Paste Baneasa.

Proiectul logistic este deservit de cateva linii de transport in comun si este localizat la o distanta de 4 km de centura Bucuresti. ELI Park 1 este dezvoltat in parteneriat de Element Industrial si grupul Dedeman in zona Chitila-Buftea ce se prefigureaza drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei. Proiectul este finantat de Unicredit Bank.

Citeste si:
Onofrei: Ne vom adapta la ceea ce reprezintă noul normal în piața...
Element Industrial: Ne vom...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri