NEPI Rockcastle anunta ca a finalizat achizitia unui teren de aproximativ 200.000 mp in Craiova, pe Calea Severinului, unde intentioneaza sa construiasca unul dintre cele mai mari proiecte de retail din zona Olteniei.

Valoarea investitiei totale este estimata la aproximativ 110 milioane euro, iar lucrarile de constructie vor demara dupa obtinerea tuturor avizelor necesare. Mall-ul Promenada Craiova va avea o suprafata de 70.000 mp inchiriabili, cu o capacitate de peste 150 de magazine de imbracaminte, incaltaminte, infrumusetare, sport, tehnologie, home&deco, jucarii si produse pentru copii, servicii, restaurante si cafenele.

Proiectul de retail, situat in apropierea arterei rutiere principale a orasului si in vecinatatea celui mai mare cartier rezidential, va gazdui printre ancorele principale un hypermarket, un cinema si un magazin de bricolaj Dedeman.

Proiectul include si construirea de catre NEPI Rockcastle a unei sosele de legatura intre Calea Severinului si Strada Raului, avand 2 benzi pe sens, fapt care va avea o contributie importanta la dezvoltarea infrastructurii din zona.

Termenul de finalizare a lucrarilor pentru mall-ul Promenada Craiova este estimat la trimestrul 4 din 2021.

Citeste si:
Concurenta din Capitala impinge dezvoltatorii de retail spre provincie
CBRE: Concurenta din...

Sursa foto: Photosebia / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Lidl deschide doua noi magazine in Romania si anunta reduceri