Dezvoltatorul de orgine spaniola, Gran Via Real Estate, va finaliza in aceasta luna proiectul rezidential Aviatiei Apartments. Acesta cuprinde un numar de 291 de apartamente tip studio, doua si trei camere, realizate in urma unei investitii totale de 17 milioane de euro (cost de constructie, fara valoarea terenului).

"Finalizam in aceasta luna cel de-al treilea proiect in Bucuresti, un ansamblu in zona Aviatiei cu 300 de locuri de parcare subterana", spune Antoanela Comsa, general manager, Gran Via Romania. Proiectul Aviatiei Apartments este pozitionat pe strada Soldat Gheorghe Buciumat, langa magazinul de mobila Elvila si sediul Lidl Romania.

Ea adauga ca dezvoltatorul a ales "zona cu cea mai dinamica evolutie imobiliara din ultimii 10 ani, incurajati de cererea din partea tinerilor familii, pentru care vechiul stoc locativ din cartier nu mai corespundea cu stilul lor de viata".

Ansamblul este compus din patru corpuri de cladire cu sase etaje, reunite in jurul unei curti interioare de 1.000 mp unde sunt amenajate spatii verzi, loc de joaca si zone dedicate relaxarii si socializarii rezidentilor.

Aviatiei Apartments a pus la vanzare un mix de studio-uri cu suprafete utile intre 40 si 48 mp, apartamente cu doua camere intre 57 si 60 mp si locuinte de trei camere de la 67 pana la 72 mp (suprafete nete, fara terase/balcoane).

Citeste si:
RECORD: Cine sunt spaniolii care au livrat peste 2.000 apartamente...
RECORD: Cine sunt spaniolii...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri