World Class a inchiriat o suprafata de 1.355 metri patrati pentru un nou club de fitness in Sema Parc

River Development, compania care administreaza si dezvolta proiectul imobiliar Sema Parc, anunta semnarea unui contract de inchiriere cu World Class Romania, pentru o suprafata de 1.355 metri patrati. Noul club de fitness World Class care se va deschide la finalul lunii februarie 2020.

"Sectorul imobiliar nu mai este astazi doar despre cladiri. Intreaga filosofie din real-estate migreaza catre experiente care sa raspunda nevoilor consumatorului modern, fie ca vorbim de segmentul office sau rezidential. Prin prezenta World Class in Sema Parc, largim spectrul facilitatilor oferite deja. Speram ca acest beneficiu oferit celor peste 8.000 de angajati din complexul Sema Parc sa intareasca portofoliul de angajator al chiriasilor nostri si sa genereze beneficii de sanatate in randul angajatilor", a declarat Ion Radulea, CEO River Development.

In prezent, in Sema Parc, sunt in stadiu de constructie doua noi cladiri de spatii de birouri de clasa A, cu o suprafata inchiriabila de peste 31.500 mp, cu termen de finalizare in al doilea trimestru din anul 2021. In ultimii trei ani, Sema Parc a fost implicata in dezvoltarea altor trei cladiri de spatii de birouri clasa A cu o suprafata totala inchiriabila de peste 38.000 mp. Primele doua cladiri (Bruxelles si Paris - cu o suprafata cumulata de 23.500 mp) au fost deja finalizate, cea de-a treia (Berlin - 14.817 mp) fiind livrata recent, in T3 2019.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri