Colliers va administra prima faza a parcului logistic dezvoltat de Element Industrial in nordul Capitalei

Colliers International a fost desemnata sa ofere servicii de property management pentru prima faza a parcului industrial ELI Park 1, in suprafata de 20.000 mp, primul proiect dezvoltat de catre Element Industrial. ELI Park 1 este localizat in regiunea Chitila-Buftea.

Suprafata de spatii industriale administrate de Colliers in Bucuresti si in marile orase regionale ajunge la 130.000 mp, odata cu preluarea ELI Park, dintr-un total de peste 500.000 mp care include si cladiri de spatii de birouri. Parcul industrial ELI Park 1, dezvoltat de Element Industrial, este localizat in regiunea Chitila-Buftea, cu acces catre nordul Bucurestiului si la forta de munca din zona.

Prima faza de 20.000 mp a fost livrata in luna septembrie si inchiriata deja catre producatorul de electrocasnice, Arctic. Suprafata totala a ELI Park 1 va fi de 50.000 mp spatii industriale si birouri, faza a doua urmand a fi livrata anul viitor. Investitia totala se va ridica la peste 25 de milioane de euro.

"In Romania, piata serviciilor de property management pentru spatii industriale si logistice se afla in stare incipienta. Prin urmare, este incurajator sa vedem un proprietar de astfel de spatii, aflat la prima dezvoltare, care externalizeaza aceste servicii pentru a asigura o mai buna performanta a proiectului", a declarat Oana Adjudeanu, director property management in cadrul Colliers International.

Ca parte a mandatului de property management pentru cei 20.000 mp de spatii industriale ai ELI Park 1, echipa de real estate management services a Colliers va gestiona relatia dintre proprietar, furnizori si chiriasi actuali sau potentiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operationala, servicii financiare si raportare catre proprietar.

Citeste si:
Analiză WS: Industria hotelieră la un an de pandemie - Cum arată...
Analiză WS: Care este anul pe...

Despre autor

Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri