Colliers International a fost desemnata sa ofere servicii de property management pentru prima faza a parcului industrial ELI Park 1, in suprafata de 20.000 mp, primul proiect dezvoltat de catre Element Industrial. ELI Park 1 este localizat in regiunea Chitila-Buftea.

Suprafata de spatii industriale administrate de Colliers in Bucuresti si in marile orase regionale ajunge la 130.000 mp, odata cu preluarea ELI Park, dintr-un total de peste 500.000 mp care include si cladiri de spatii de birouri. Parcul industrial ELI Park 1, dezvoltat de Element Industrial, este localizat in regiunea Chitila-Buftea, cu acces catre nordul Bucurestiului si la forta de munca din zona.

Prima faza de 20.000 mp a fost livrata in luna septembrie si inchiriata deja catre producatorul de electrocasnice, Arctic. Suprafata totala a ELI Park 1 va fi de 50.000 mp spatii industriale si birouri, faza a doua urmand a fi livrata anul viitor. Investitia totala se va ridica la peste 25 de milioane de euro.

"In Romania, piata serviciilor de property management pentru spatii industriale si logistice se afla in stare incipienta. Prin urmare, este incurajator sa vedem un proprietar de astfel de spatii, aflat la prima dezvoltare, care externalizeaza aceste servicii pentru a asigura o mai buna performanta a proiectului", a declarat Oana Adjudeanu, director property management in cadrul Colliers International.

Ca parte a mandatului de property management pentru cei 20.000 mp de spatii industriale ai ELI Park 1, echipa de real estate management services a Colliers va gestiona relatia dintre proprietar, furnizori si chiriasi actuali sau potentiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operationala, servicii financiare si raportare catre proprietar.

Citeste si:
Dentotal isi muta centrul de distributie la Eli Park 1
Dentotal isi muta centrul de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »




Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Colliers: Deal-urile cu birouri din 2020 ar putea insuma 0,6 mld. euro