Homing Properties, companie de dezvoltare imobiliara de lux creata de catre trei antreprenori spanioli, Tomas Manjon, Diego Stuyck si David Tortosa (foto in articol), anunta finalizarea lucrarilor de constructii in cadrul ansamblului rezidential Trastevere din Bulevardul Erou Iancu Nicolae din cartierul Pipera din Capitala.

Formata din 48 de apartamente si trei spatii comerciale, cladirea are parcare proprie, include o sala de gimnastica, o zona de socializare pentru adulti, un spatiu de joaca interior pentru copii si o piscina cu o amprenta de 500 mp pe acoperis. Ansamblul rezidential se intinde pe o suprafata de aproximativ 6.000 mp, iar valoarea investitiei se ridica la aproximativ 6 milioane de euro.

"In acest moment mai avem de vanzare un penthouse, trei apartamente la parter cu gradini si cateva apartamente de 3 si 4 camere. Majoritatea cumparatorilor au intre 35-45 ani, venituri peste medie", a declarat Tomas Manjon (foto dreapta), unul dintre fondatorii Homing Properties.

Antreprenorul spaniol declara intr-un interviu Wall-Street.ro, la momentul startului lucrarilor de constructii in cadrul proiectului Trastevere, ca "piata rezidentiala din Romania dispune de un potential ridicat, deoarece "exista o cerere foarte mare pentru locuintele existente, alimentata de cresterea salariilor populatiei si accesul facil la finantare. Pe de alta parte, riscurile principale sunt reprezentate de modificarea pretului la terenuri, care depinde de economie, precum si de lipsa de siguranta juridica, care tine de politica".

Retail jobs

Homing Properties mai are in portofoliu 2 ansambluri rezidentiale, Triana, pe Soseaua Pipera nr.146, cu 51 de apartamente, pentru care se estimeaza finalizarea in trimestrul al patrulea din 2020 si un alt proiect de 45 de apartamente in zona Gradina Icoanei.

"Pentru anul 2020 dorim sa ne consolidam ca un nume de referinta pe piata rezidentiala de de top si ne vom concentra pe cresterea portofoliului nostru de proiecte in zona Pipera si in alte locatii foarte speciale din centrul Bucuresti", mai explica Tomas Manjon.

Acestia mai detin in Romania compania de constructii Mantor. In total cele doua companii au afaceri cumulate de 12 milioane de euro si 60 angajati

Citeste si:
Spaniolii de la Mantor restaureaza Mita Biciclista cu 4,5 MIL. euro
Mantor va executa lucrari de...

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri