Dedeman deschide pe 18 decembrie la Zalau magazinul cu numarul 50 la nivel national

Dedeman, unul dintre cei mai importanti jucatori din retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital integral romanesc, inaugureaza miercuri, 18 decembrie, la Zalau, magazinul cu numarul 50 al retelei.

Magazinul Dedeman Zalau, situat pe Bulevardul Mihai Viteazul, a presupus o investitie totala de 12 milioane de euro si a creat 175 de locuri de munca. Suprafata totala a noului magazin este de 12.700 mp, dintre care 2.500 mp sunt alocati pentru sera in care sunt expuse plante, produse de gradina si cele pentru activitatile in aer liber.

"Suntem bucurosi sa incheiem anul 2019 asezand pe harta magazinul Dedeman cu numarul 50. Ne-am setat acest obiectiv cu mult timp in urma, iar acum devine realitate prin inaugurarea magazinului din Zalau. Ne intregim astfel prezenta in partea de vest a tarii", a declarat Dragos Paval, presedintele Dedeman.

Noul magazin ii asteapta pe salajeni cu peste 45.000 de produse pentru casa si gradina. Aproximativ 84% dintre acestea provin de la producatori din Romania. De asemenea, magazinul pune la dispozitia clientilor si 300 de locuri de parcare. Showroom-ul de mobila are o suprafata de 1.200 mp si prezinta zeci de modele de canapele, coltare, mobilier pentru dormitoare, livinguri si bucatarii.

Showroom-ul de gresie si faianta ocupa un spatiu de 1.300 mp si este alcatuit din decoruri ce ilustreaza modul in care colectiile de placi ceramice pot fi combinate cu produsele sanitare, cu piesele de mobilier si diversele accesorii.

Citeste si:
Cum arată topul celor mai mari companii din România înainte de...
Cum arăta topul celor mai...

Dedeman Zalau este singurul magazin nou inaugurat de catre companie in 2019, dupa ce magazinele din Focsani si Onesti au fost extinse si redeschise in decursul acestui an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri