Forte Partners anunta inchirierea a 12.500 de metri patrati de spatii de birouri catre compania britanica de software Endava, in prima faza a proiectului office U-Center. Lucrarile de constructie pentru proiect, al carui antreprenor general este compania Bog'Art, au fost demarate in prima jumatate a acestui an.

"Centrul din Bucuresti a crescut foarte repede in ultimii ani, ajungand sa fie unul dintre cele mai mari centre de livrare Endava la nivel global. Cu peste 800 de angajati in zona de arhitectura software, programatori, testeri, specialisti in zona de date, analisti de business, manageri de proiect si consultanti CRM, echipa de aici avea nevoie de un spatiu comun in care sa isi desfasoare activitatea. Consolidarea operatiunilor intr-o singura cladire aflata intr-o zona usor accesibila, cu spatii verzi, zone de relaxare si alte facilitati in apropiereface parte din directia noastra strategica de a imbunatati mediul de lucru pentru angajatii Endava", declara Roxana Circu, delivery unit manager Endava Bucuresti.

Proiectul office U-Center, cu o valoare de piata de 200 de milioane de euro, va avea un regim de inaltime 2S+P+8 etaje pentru faza I a proiectului, o suprafata totala inchiriabila de 63.000 de metri patrati si va fi dezvoltat in doua faze. Prima dintre ele va fi finalizata in 2021, iar cea de-a doua - in 2022.

"Contractul semnat cu Endava reprezinta o confirmare a strategiei noastre de a crea, in zona Tineretului, un nou hub office reprezentativ pentru Bucuresti", declara Geo Margescu, cofondator si CEO al Forte Partners.

Proiectul office U-Center, cu o pondere de 30% a spatiilor verzi in suprafata totala a ariilor comune, va facilita legatura dintre Parcul Carol si Parcul Tineretului, prin spatiul comun dintre cele doua faze de dezvoltare, gandit ca parte a viitoarei Centuri Verzi a Bucurestiului, potrivit Forte Partners.

Situat pe Calea Serban Voda, la mica distanta de statia de metrou Tineretului si cu acces facil la mijloace de transport in comun de suprafata (tramvai, autobuz), proiectul office U-Center va avea si o componenta de retail la parter.

Forte Partners, fondat in 2014, este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata. Compania a dezvoltat pana in prezent un portofoliu de proiecte in valoare de peste 200 de milioane de euro, atat in sectorul de birouri, cat si in cel rezidential, si are in curs de dezvoltare proiecte de inca 200 de milioane de euro.

Forte Partners a dezvoltat cladirile de birouri Stefan cel Mare Building si The Bridge 1, The Bridge 2 precum si proiectul rezidential Londra 27 si are in derulare proiectul rezidential Aviatiei Park, cladirea The Bridge 3, initiativa Sector 0 - proiecte office premium destinate profesiilor creative in centrul Bucurestiului – si U-Center.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri