One United Properties, dezvoltatorul imobiliar cu capital românesc, controlat de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, a decis să doneze suma de 100.000 euro către spitalele din prima linie a luptei contra epidemiei de coronavirus.

Un număr de "22 de ventilatoare și 1.500 de teste rapide de depistare a COVID-19 au fost achiziționate prin această sumă, iar toate acestea vor fi donate către spitalele din prima linie astfel încât medicii să poată utiliza echipamentele de care au nevoie în acest mment pentru a combate acest virus", a spus Beatrice Dumitrașcu, VP residential sales One United Properties.

Ea adaugă faptul că ventilatoarele sunt foarte importante în condițiile în care acestea țin oamenii în viață. "Tocmai de aceea, noi începem acum un program prin care urmărim ceea ce se va întâmplă, astfel încât, să putem veni în întâmpinarea sistemului sanitar care are nevoie de ajutor. Atât timp cât sistemul medical este dotat și doctorii pot lucra cu tot ceea ce au nevoie o să fie mult mai simplu pentru toată lumea".

One United Properties, companie cu capital românesc și unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Capitală, are în lucru proiecte de 150.000 mp de spații de birouri pentru următorii trei ani, care cumulează investiții totale de 220 milioane euro.

Citeste si:
One United obtine autorizatia de construire pentru One Verdi Park
One United Properties obtine...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
CORONAVIRUS | Consultant: Nu este posibilă o prăbușire ca în 2008
Setari Cookie-uri