Isopan donează panouri termoizolante necesare ridicării spitalului modular de la Elias

Isopan Est, companie specializată în producția de panouri termoizolante, anunță că a decis să doneze toate materialele necesare construcției spitalului modular care va fi amplasat în curtea Spitalului Universitar de Urgență Elias, din București, în contextul pandemiei de COVID-19.

În total, Isopan Est va oferi 3.850 mp de panouri sandwich rezistente la foc, cu izolație din vată minerală și îmbrăcăminte metalică dublă, tip Isofire Wall, și panouri sandwich cu spumă poliuretanică, Isobox. Valorea totală a materialelor Isopan folosite în construcție depășește suma de 100.000 euro.

Prin această inițiativă, Isopan Est răspunde apelului transmis de asociația Dăruiește Viață companiilor de a se alătura proiectului.

“Înțelegem și susținem în mod direct inițiativele care se dovedesc esențiale în aceste momente. Acum, mai mult ca oricând, este nevoie să dăm dovadă de responsabilitate și solidaritate. Implicarea în acest proiect, înseamnă, de fapt, construirea unei Românii de calitate. Atât autoritățile publice, cât și mediul privat, depun eforturi de a minimiza impactul pandemiei. În aceste momente, parteneriatele cu inițiativele private pe domeniul social se dovedesc a fi cele mai eficiente și rapid de implementat", a declarat Toni Pera (foto), general manager, Isopan Est.

Isopan Est, parte a grupului italian Isopan, este prezent în România din anul 2006. Panourile tip sandwich fabricate de Isopan ajută la obținerea creditelor necesare pentru certificarea LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), standardul cel mai folosit la nivel mondial pentru certificarea sustenabilității clădirilor.

Citeste si:
Expat: Pandemia a impus în mediul de business o nouă eră, forțată
Criza Covid-19, văzută prin...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Oana Gheorghiu, Dăruiește Viață: În sănătate se cosmetizează multe lucruri
Setari Cookie-uri