Timpuri Noi Square devine primul proiect de birouri ce primește certificarea anti-Covid

Timpuri Noi Square, dezvoltat de Vastint, a obținut certificarea Safe Guard, în urma auditului Bureau Veritas, care atestă siguranța măsurilor sanitare implementate în această perioadă, sprijinind chiriașii în procesul de revenire la birou, într-un mediu corespunzător cerințelor actuale, potrivit devoltatorului.

Bureau Veritas, unul dintre liderii mondial în testare, inspecție și certificare, a certificat că procedurile de siguranță și protocoalele de curățenie și dezinfecție din Timpuri Noi Square, unul dintre cele mai mari proiecte mixte din Bucuresti asigura un spațiu comun funcțional și sigur pentru chiriașii existenți și viitori, in contextul Covid-19.

"Timpuri Noi Square dispune de toate caracteristicile favorabile contextului reîntoarcerii la birou". Detaliile tehnice ale cladiriilor "contribuie împreună cu măsurile de igienă suplimentare implementate la un mediu propice reîntoarcerii la birou, asigurând în același timp distanțarea socială", spune Antoniu Panait, managing director Vastint România.

Certificarea va acoperi zonele comune, respectiv recepțiile și lobby lifturi și va stabili standardele sanitare aplicabile tuturor clădirilor din Timpuri Noi Square, mai precis, o suprafață comercială de 53.000 mp formată din primele trei clădiri livrate până în prezent.

Citeste si:
Cine detine cele mai "verzi" cladiri de birouri din Romania
Vastint: A treia cladire a...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri