Timpuri Noi Square, dezvoltat de Vastint, a obținut certificarea Safe Guard, în urma auditului Bureau Veritas, care atestă siguranța măsurilor sanitare implementate în această perioadă, sprijinind chiriașii în procesul de revenire la birou, într-un mediu corespunzător cerințelor actuale, potrivit devoltatorului.

Bureau Veritas, unul dintre liderii mondial în testare, inspecție și certificare, a certificat că procedurile de siguranță și protocoalele de curățenie și dezinfecție din Timpuri Noi Square, unul dintre cele mai mari proiecte mixte din Bucuresti asigura un spațiu comun funcțional și sigur pentru chiriașii existenți și viitori, in contextul Covid-19.

"Timpuri Noi Square dispune de toate caracteristicile favorabile contextului reîntoarcerii la birou". Detaliile tehnice ale cladiriilor "contribuie împreună cu măsurile de igienă suplimentare implementate la un mediu propice reîntoarcerii la birou, asigurând în același timp distanțarea socială", spune Antoniu Panait, managing director Vastint România.

Certificarea va acoperi zonele comune, respectiv recepțiile și lobby lifturi și va stabili standardele sanitare aplicabile tuturor clădirilor din Timpuri Noi Square, mai precis, o suprafață comercială de 53.000 mp formată din primele trei clădiri livrate până în prezent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri