FOTO | Dambovita Mall și-a deschis porțile

Dâmbovițenii sărbătoresc inaugurarea Dâmbovița Mall, cel mai mare centru comercial din județ. Proiectul este realizat de către Prime Kapital, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România în parteneriat cu MAS Real Estate Inc. Cu o suprafață totală construită de peste 70.000 de mp, Dâmbovița Mall își așteaptă clienții cu oferte speciale ale brandurilor internaționale și naționale.

Noul mall își așteaptă vizitatorii cu o selecție de branduri internaționale și nationale precum: primul Hipermarket Carrefour din judet, C&A, LC Waikiki, Sinsay, Hervis, House, Cropp, Intersport, Sportisimo, DM, Sizeer, Noriel, New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Altex, Flanco, Boutique17, Meli Melo, Smyk, Teilor, Kendra, Splend`or, Happy Day, Juba Caffe, KFC, Spartan, Mesopotamia, Bunătăți Ardelenești, Orange, Banca Transilvania, Arsis, Travel Brands, Total Wash, Animax.

Totodată, locuitorii județului Dâmbovița au la dispoziție un nou spațiu modern al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Dâmbovița, situat la etajul 1 al centrului comercial, unde se efectuează toate activitățile de înmatriculare vehicule, examinări și eliberare premise auto.

Citeste si:
Lanțul de restaurante Spartan deschide două noi locații în România
Lanțul de restaurante Spartan...

Vizitatorii se vor putea bucura în primele zile de la inaugurare de activări în aer liber cu personaje iconice, bufoni pe picioroange, Invisible Men, Light walkers și Reverence, dar și de prezența a doi roboți Escu care îi vor consilia în centrul comercial și le vor răspunde la întrebări.

Printre surprizele pregătite se numără și conceptul Drive-In Cinema prin care cu doar o înscriere în prealabil pe site-ul www.dambovitamall.ro/cinema clienții beneficiază în mod gratuit de o experiență inedită. Vizionarea se poate face din mașinile proprii dar și din gradenă, respectându-se toate măsurile de distanțare. Dată fiind situația și contextul pandemiei, a fost necesară adaptarea la o nouă normalitate. Tocmai de aceea, ne-am asigurat că toate măsurile împotriva Covid19 au fost luate astfel încât vizitatorii, dar și angajații să fie în siguranță imediat ce pășesc în Dâmbovița Mall. Dezinfectarea și igienizarea suprafețelor se face cu rigurozitate, iar aerul condiționat din spațiile interioare este împrospătat în flux continuu, fără recirculare.

Florin Anton – Director centru comercial Dâmbovița Mall

Citeste si:
Altex deschide 6 magazine noi, lansează aplicația de mobile și un...
Altex deschide șase magazine...

Dâmbovița Mall este situat pe Bulevardul Regele Ferdinand nr. 6, Târgoviște, și pune la dispoziția clienților săi 1.280 de locuri de parcare, dintre care 815 aflate în subteran, zilnic în intervalul orar 10:00 –22:00.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii afacerii activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu. Prime Kapital are o echipă de peste 200 de angajați în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri