Tranzacție finalizată: SIF Banat - Crișana preia platfoma IMGB

Tranzacția SIF Banat – Crișana, care cumpără acțiunile deținute de Doosan Heavy Industries & Construction în Doosan IMGB, a fost autorizată și aprobată de Consiliul Concurenței. Terenul, cu o suprafață de 540.000 de mp, este cea mai mare suprafață de teren tranzacționată în Capitală și a fost intermediată de Crosspoint Real Estate.

“Deși suntem mai selectivi cu investițiile în piața imobiliară, această oportunitate ne-a atras atenția imediat. Este un proiect complex, mai ales din perspectiva suprafeței, dar avem încrederea că acesta va deveni, în timp, unul dintre proiectele de referință de care se va bucura Capitala”, a declarat Bogdan Drăgoi, Președintele SIF Banat - Crișana.

Potrivit reprezentanților SIF Banat – Crișana, această tranzacție confirmă interesul unor investitori pentru active unice. “În toți acești 15 ani de când activăm în domeniu, nu ne-am confruntat cu o trazacție atât de rapidă, cu decizii ferme, adaptabilitate, comunicare și angajament în întregul proces. Chiar putem spune că a fost tranzacția perfectă, încă un semn de soliditate al industriei noastre”, declară Codrin Matei, Managing Partner Crosspoint Real Estate.

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri