Compania spaniolă de fashion, El Grupo Número 1, și-a făcut intrarea pe piața din România prin închirierea, în urma unei tranzacții intermediată de Dunwell Industrial Brokerage, a unei suprafețe de 3.000 de metri pătrați de spații logistice și spații de birouri în incinta P3 Bucharest A1.

„A venit vremea să ne extindem și într-un climat mai rece, iar România a fost o alegere firească. Ne propunem să accesăm nu doar piața românească, ci și țările vecine: Bulgaria, Ungaria și Moldova. Ne-am dorit să începem această nouă experiență cu dreptul și am realizat acest lucru prin parteneriatul cu Dunwell”, a declarat Jeff Medeiros, General Manager în România al distribuitorului spaniol.

El Grupo Numero 1 este cel mai mare francizor din Spania și are în portofoliu branduri precum Vans, Timberland, Stradivarius sau Levi’s.

„Retailul vestimentar este o nișă importantă, în continuă dezvoltare, iar El Grupo Número 1 este un jucător ambițios care deține atât experiența, cât și know-how-ul necesare pentru a-și extinde rapid business-ul în regiune. Am convingerea fermă că vor deveni curând un brand cu notorietate pe piața locală. Le urăm bun venit în comunitatea P3 noilor noștri parteneri și ne bucurăm că au ales parcul nostru logistic pentru a pune bazele operațiunilor lor comerciale în România”, a concluzionat Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România.

Cu o suprafață de 380.000 de metri pătrați, 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de metri pătrați de spații logistice, P3 Bucharest A1 este cel mai complex parc industrial din capitală. Adițional terminalului de cale ferată care deservește segmentul de transport marfă și căruia i-a fost adăugată de curând facilitatea de transport călători, parcul dispune și de o cantină-restaurant cu suprafață de 400 de metri pătrați și 200 de locuri la mese care va fi deschisă începând cu luna noiembrie.

Sursa foto: Compania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri