The Mavers, un nou start-up care susține digitalizarea sectorului imobiliar

Pe fondul accelerării digitalizării, Alexandru Boghiu și Radu Gogoașă lansează start-up-ul The Mavers. Cu o investiție ce depășește 300.000 de euro, The Mavers furnizează companiilor din sectorul imobiliar soluţii pentru eficientizarea activităţilor şi creşterea business-ului.

Cei doi fondatori își propun ca prin ajutorul datelor și a celor mai noi tehnologii să crească potențialul de inovare al companiilor din real estate.

”Primul proiect al companiei este Mavers Analytics Technologies (MAT), o platformă de data science care este formată din două elemente – data warehouse-ul care colectează informații, și algoritmii de machine learning și inteligență artificială care procesează acest set de date la un nivel granular foarte ridicat. Această segregare ne permite să creăm rapoarte structurate, pe varii zone de interes cu datele proprii, sau, la cerere, putem folosi datele companiilor, colectate de-a lungul timpului pentru a genera perspective noi”, a spus Alexandru Boghiu, cofondator The Mavers.

Datele sunt colectate din numeroase surse, precum site-urile dezvoltatorilor imobiliari sau datele publice ale instituțiilor guvernamentale.

Activitatea The Mavers se va axa pe trei mari piloni:

Citeste si:
Obligațiunile dezvoltatorului imobiliar Qualist Properties...
Obligațiunile dezvoltatorului...
  • proiecte de data science (Mavers Analytics Technologies);
  • startup studio proptech;
  • proiecte de consultanță în zona de digitalizare a proceselor în companii imobiliare.

”Se vorbește de câțiva ani despre impactul tehnologiei în real estate. Diferența în piață o vor face startup-urile ce vor putea dezvolta tehnologii care creează economie de timp și bani prin digitalizarea și automatizarea proceselor din cadrul companiilor”, a spus Radu Gogoașă, cofondator The Mavers.

Un alt proiect la care The Mavers lucrează în prezent este pentru divizia de dezvoltare rezidențială a grupului Bog’Art, urmând să lanseze primul dezvoltator imobiliar digital nativ, cu operațiuni complet digitalizate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri