Urmarind emisiunea, in prima parte veti afla de la Alexandru Preda mai multe detalii despre structura indicelui Euro Stoxx 50, caracteristicile Certificatelor Turbo pe Euro Stoxx 50, simbolul acestui certificat la BVB, despre riscurile asociate acestui tip de instrument, utilitateaacestuia si categoriile de investitori carora le este adresat, iar in adoua parte il veti urmari pe Andrei Radulescu comentand despre evolutia SIF-urilor si altor emitenti precum: Prospectiuni, Aerostar, Transgaz, TLV si BRD.

Disclaimer:

Toate afirmatiile exprimate de catre realizatorul acestui show si invitatii sai reprezinta doar opinii in virtutea dreptului de a exprima o opinie personala.Nu trebuie sa considerati opinia exprimata de catre realizator ca o sugestie de a realiza o investitie specifica sau o strategie de investitii/trading, ci doar ca exprimarea unei opinii personale. Opiniile realizatorilor si invitatilor sai sunt formulate pe baza unor informatii considerate de incredere dar nu poate fi garantata corectitudinea sau completitudinea acestora si nici un trebuie considerate astfel.

Citeste si:

Rezultatele trecute ale companiilor sau instrumentelor financiare nu semnaleaza si nici nu garanteaza pentru rezultatele viitoare.Nici realizatorul si nici wall-street.ro nu garanteaza un rezultat sau profit anume.Trebuie sa fiti constient de riscul real de pierdere in urmarirea unei strategii sau investitii discutate in cadrul acestui show. Strategiile sau investitiile discutate pot inregistra fluctuatii de pret si valoare. Investitorii pot obtine mai putin din aceste investitii. Investitiile sau strategiile mentionate in show sau pe aceast website pot fi nepotrivite pentru dumneavoastra.

Acest show/material video nu ia in considerare obiectivele dvs investitionale, situatia financiara sau nevoile dvs si nu intentioneaza sa fie o recomandare potrivita pentru dvs. Dumneavoastra trebuie sa decideti independent asupra investitiilor sau strategiilor mentionate in acest show sau website.Inainte de a actiona pe baza informatiilor prezentate in acest show sau website, trebuie sa evaluati daca este potrivit pentru situatia dvs particulara si sa luati in considerare apelarea la serviciile consultantului dvs. financiar sau investitional.