Proiect imobiliar mixt, dezvoltat în Brașov, le va permite investitorilor să-și cumpere o cameră de hotel

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcția de imobile de lux, anunță lansarea unui nou ansamblu atipic, format din hotel și apartamente rezidențiale, situat în Brașov, în care cei interesați vor putea să cumpere camere de hotel.

Construcția complexului de 14.000 de metri pătrați va începe în această primăvară și va fi finalizată în anul 2023. Valoarea de piață a acestui proiect este de 31 de milioane de euro.

Ansamblul Nordis Brașov 5 va fi dezvoltat pe un teren de 13.000 de metri pătrați și va fi format din cinci corpuri independente, construite cu regim mic de înălțime. Acesta va dispune de 158 de camere de hotel și 43 de apartamente rezidențiale, SPA și piscină infinity. Prețul pentru achiziționarea unei camere de hotel în complex pornește de la 83.000 euro, iar pentru un apartament de vacanță de la 217.000 euro. Ansamblul este situat în Brașov, pe Drumul Poienii, lângă rezervația naturală Warthe.

„Ne bucură nespus faptul că am obținut deja autorizația de construire, iar în această primăvară vom începe lucrările. Obiectivul nostru major este să oferim produse și servicii premium, așa cum poate întâlnim în alte țări, beneficii pe care românii le așteaptă și acasă. Mai mult, estimăm că odată cu deschiderea aeroportului din Brașov, numărul turiștilor străini va crește considerabil, iar acest aspect se va traduce printr-un grad de ocupare excelent pentru hotel”, a declarat, într-un comunicat, Daniel Penciuc, Managing Partner Nordis Brașov.

Investitorii își pot cumpăra o cameră în hotel

Ce este atipic pentru piața din România la acest complex? Dezvoltatorul le oferă ocazia celor interesați să-și cumpere o cameră în hotel, care va rămâne în folosința hotelului, dar care va genera bani pentru prorietar, în funcție de încasările generate, dar va fi pusă și la dispoziția proprietarului atunci când acesta va avea nevoie.

Citeste si:
Nordis extinde proiectul său din Mamaia | Investițiile ajung la 200...
Nordis extinde proiectul său...

Nordis Brasov 5 oferă investitorilor posibilitatea de a cumpăra o cameră de hotel cu randament garantat de 7% pe an, la fel ca în celelalte proiecte Nordis din Mamaia sau Sinaia. Ulterior, Nordis Group închiriază proprietățile, oferind investitorilor o chirie lunară stabilită contractual pe 30 de ani.

Potrivit reprezentanților dezvoltatorului, accesul la camera de hotel va fi stabilit într-o anumită perioadă a anului, în funcție de necesitățile proprietarului.

În ceea ce privește zona rezidențială, apartamentele sunt potrivite pentru vacanțe prelungite la munte, oferind o priveliște spectaculoasă spre oraș și relaxare deplină datorită SPA-ului de 900 de metri pătrați și piscinei infinity cu vedere panoramică. Atât zona rezidențială, cât și cea hotelieră vor dispune și de alte facilități extinse, precum restaurante tradiționale și fine-dining, lobby elegant, spațiu de joacă pentru copii, sală de fitness, cinema room, iar pentru evenimente corporate, ansamblul dispune și de 3 săli de conferință.

Citeste si:
Domeniile Prince Matei: investiție de 10 milioane în podgoria de la...
Domeniile Prince Matei:...

Sursa foto: Nordis Group
Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri