Compania belgiană WDP și-a anunțat rezultatele financiare întregistrate în primul trimestru al acestui an, dezvăluind totodată planurile de investiții pe piața din România, unde are în plan dezvoltări noi de spații logistice, investițiile ridicându-se la 29 de milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redacției.

Astfel, WDP a anunțat că finalizează în prezent achiziția de noi suprafețe în regiunea Bucureștiului, investiție care se ridică la o valoare de 10 milioane de euro, anunțând totodată finalizarea completă a parcurilor din Ștefăneștii de Jos și Dragomirești.

Compania belgiană a mai anunțat și faptul că a încheiat un acord de principiu pentru o nouă dezvoltare logistică, de 25.000 mp, în zona Transilvania, fără să indice destinația exactă a proiectului, a cărei valoare se ridică la 19 milioane de euro.

De asemenea, WDP a mai anunțat că, în primul trimestru al anului, a finalizat construcția unui depozit cu suprafață de 10.000 mp, pentru Decathlon, investiție ce s-a ridicat la o valoare de 5 milioane de euro.

Potrivit datelor din raportul financiar, pentru perioada 2019 - 2023, dezvoltatorul belgian dezvoltă în România proiecte logistice de 131 milioane euro, suprafața destinată închirierii depășind 202.000 mp. Printre beneficiarii spațiilor logistice se numără companii precum LPP, Profi, Rosti, Fedex, Eobuwie.

Sursa foto: WDP

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri