Apx Hotels a cumpărat fostul Hotel Libra din Sibiu pentru 1,85 milioane euro

Grupul APX Hotels își crește portofoliul cu un nou hotel de 4 stele în centrul Sibiului, după ce a achiziționat fostul hotel Libra, pentru 1,85 milioane de euro, în cursul anului trecut.

La momentul preluării, fostul hotel Libra se afla într-o stare avansată de degradare și a necesitat, ulterior achiziției, o investiție în renovare estimată la aproximativ 5 mil. euro.

„Suntem foarte entuziasmați de deschiderea noului hotel, Hotel Hermanns Sibiu, al cincilea hotel din cadrul grupului APX Hotels și este situat în proximitatea centrului istoric. (...) Hotel Hermanns va fi, cu siguranță, un hotel de referință pentru Sibiu și pentru întreaga regiune”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Măriuca Cristea, Chief Strategy Officer, Apx Hotels.

Tranzacția a fost intermediată de Crosspoint Real Estate.

"Sunt bucuroasă că am putut asista vânzarea actualului hotelul Hermann din Sibiu, mai ales în vremuri de pandemie. Sper că această tranzacție să inspire și alți jucători din domeniu și să îi ajute să privească cu entuziasm în viitorul apropiat, atunci când oamenii vor relua călătoriile odată cu vaccinarea și imunizarea în masă. Cel mai mult, mă bucură faptul că am putut să aduc o contribuție mică pentru turismul local in Sibiu – Capitală Europeană Culturală”, a declarat și Oana Popescu, Associate Director Residential Capital Markets, Crosspoint Real Estate, consultantul care s-a ocupat de această tranzacție.

Citeste si:
Tranzacție finalizată: SIF Banat - Crișana preia platfoma IMGB
Tranzacție finalizată: SIF...

Lucrările de renovare se apropie de final, adăugând ultimele detalii de design, iar în iulie 2021, noul „Hermanns Hotel” va găzdui primii oaspeți. Hermanns Hotel este dedicat atât clienților business, cât și leisure și va avea o capacitate de 71 de camere, 2 săli de conferință de 45 și respectiv 100 de persoane, un centru Spa modern - dotat cu piscină interioară, saună, hammam, baie de aburi, săli de masaj, salină, zonă de relaxare și sala de fitness. Restaurantul hotelului denumit Restaurant FAIN, cu specific italienesc, va avea o capacitate de 100 de persoane la interior și 80 de persoane pe terasă.

Sursa foto: Apx Hotels
Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri