Continental Hotels, companie detinuta de omul de afaceri Radu Enache, a semnat cu societatea UniCredit Leasing un contract de tip sale and lease back pentru hotelul de trei stele Ibis detinut in Sibiu. Compania vrea sa rascumpere unitatea de cazare evaluata la 10 milioane de euro.

Tranzactiile de tip sale and lease back presupun vanzarea unui imobil pentru ca, in baza unui contract de leasing pe termen lung, vanzatorul sa isi pastreze dreptul de folosire a bunului si sa-l rascumpere in schimbul unei sume lunare.

Hotelul Ibis din Sibiu va fi rascumparat in 15 ani, iar fondurile obtinute vor fi folosite pentru rascumpararea serviciului datoriei si pentru nevoi operative ale societatii.

Continental Hotels se afla la al treilea contract de sale and lease back, instrument utilizat in finantarea activitatii sale de investitii.

Lantul hotelier Continental a fost infiintat in anul 1991.

In prezent, compania detine 1.860 de camera in 14 hoteluri, 13 restaurante, 54 de sali de conferinta, 4 zone spa in Bucuresti, Arad, Constanta, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Sibiu, Suceava si Targu Mures.



Sursa foto : ibishotels.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri