Imobiliare.ro lansează, în colaborare cu DSA Advisor, serviciul de brokeraj de credite ipotecare, de care vor beneficia, în prima fază utilizatorii din București, urmând ca ulterior să fie extins și în alte orașe.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor finali de pe piața rezidențială autohtonă, Imobiliare.ro își anunță colaborarea cu brokerul de credite DSA Advisor. Astfel, prin intermediul unei secțiuni special create în cadrul portalului, utilizatorii vor putea apela la experți în materie de finanțare, beneficiind, în mod gratuit, de consultanță și asistență în procesul de contractare a unui împrumut ipotecar.

Unul dintre punctele majore de fricțiune în procesul de achiziție a unei locuințe este chiar finanțarea acesteia. Asta pentru că, de regulă, cumpărătorii nu pot cunoaște în detaliu piața bancară, cu toate aspectele sale legale și detaliile privitoare la costuri, pentru a se asigura că iau cea mai bună decizie. Aici intervine brokerul de credite, care face lucrurile mult mai accesibile pentru client și îl ghidează spre soluția de finanțare cea mai potrivită pentru situația sa, în funcție de ofertele existente în piață la acel moment”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Dan Niculae, Head of New Business, Imobiliare.ro.

Pentru moment, serviciile oferite de DSA Advisor prin intermediul Imobiliare.ro sunt disponibile doar pentru achizițiile din zona Capitalei, urmând ca, ulterior, această opțiune să fie accesibilă și în alte mari orașe ale țării.

„Colaborarea cu platforma Imobiliare.ro reprezintă evoluția naturală a două servicii conectate în multe aspecte. Intermedierea de credite are permanent nevoie de business de calitate, iar publicitatea și intermedierea în imobiliare au nevoie de soluții optime în zona finanțărilor achiziției de locuințe. (...) asocierea celor două nu este decât o consecință firească a strategiilor îndreptate către oferirea de servicii și soluții complete consumatorilor”, a declarat și Doru Iliescu, General Manager, DSA Advisor.

DSA Advisor gestionează un amplu portofoliu de parteneri finanțatori, acesta incluzând în prezent 34 de bănci, IFN-uri și societăți de leasing. Prin convențiile agreate cu cele 17 bănci partenere, brokerul de credite acoperă o cotă de piață de 93% din segmentul bancar de retail românesc.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri