Imobiliare.ro, platforma digitală de anunțuri imobiliare, parte a grupului elvțian Ringier, a achiziționat brokerul de credite DSA Advisor și intră direct pe piața creditelor imobiliare.

Potrivit unui comunicat remis redacției, tranzacția este o etapă strategică pentru Imobiliare.ro, având ca obiectiv diversificarea portofoliului prin adăugarea de servicii financiare destinate vânzării propietăților imobiliare. DSA Advisor își propune să accelereze dezvoltarea printr-o transformare digitală sub umbrela Imobiliare.ro.

„Scopul nostru este să creăm cele mai bune soluții de finanțare imobiliară din România, asigurând o continuitate firească a serviciilor noastre digitale de achiziție, vânzare și închiriere de proprietăți oferite de Imobiliare.ro. Intenționăm să ne extindem și să dezvoltăm portofoliul nostru de active digitale din domeniul imobiliar având o strânsă legătură cu nevoile pieței pentru a oferi mai multă valoare cumpărătorilor, vânzătorilor și partenerilor noștri de finanțare din întreaga țară”, explică Dan Puica, CEO Imobiliare.ro.

Divizia de servicii financiare a Imobiliare.ro va fi organizată într-o companie nouă și va fi condusă antreprenorial de Răzvan Greciuc și Doru Iliescu, co-fondatori și Managing Partners ai DSA Advisor, împreună cu Dan Niculae, Head of New Business la Imobiliare.ro. Noua divizie va fi dezvoltată în strânsă colaborare cu Dan Puică, CEO al Imobiliare.ro. Echipa de management va folosi activele strategice oferite de Imobiliare.ro pentru a crea plus-valoare, atât pentru cumpărătorii de proprietăți, dar și pentru vânzători, unitățile bancare românești și partenerii financiari.

„Este un pas important în călătoria business-ului nostru, aducând mai mult de un deceniu de experiență la un nivel cu totul nou de creștere și oportunități. Unul dintre obiectivele noastre principale este acela de a veni mai aproape de clienți printr-o proximitate mai mare față de serviciile imobiliare digitale, astfel încât împreună cu extinderea rețelei noastre și parteneriatele strânse cu băncile, să putem oferi cele mai bune soluții financiare end-to-end din piață”, a declarat și Răzvan Greciuc, Managing Partner, DSA Advisor.

Noua unitate de servicii financiare va fi promovată sub brandul Imobiliare.ro, principala platformă de servicii imobiliare online din România pentru a stimula notorietatea și creșterea cotei de piață.

„Suntem încrezători în perspectivele de creștere a pieței din România. Am muncit din greu pentru a finaliza cu succes această tranzacție și suntem încântați să ne extindem activele digitale în România. Alături de serviciile pe care le oferim deja pe piața locurilor de muncă și pe cea imobiliară,
avem acum capacitatea de a juca un rol major pe piața creditelor ipotecare pentru a le permite consumatorilor să aibă o mai bună înțelegere și acces la servicii de calitate”, spune Mihnea Vasiliu, CEO Ringier România.

Fondată în 2009, DSA Advisor are o experiență solidă ca agenție de vânzări directe în servicii bancare și financiare. Compania administrează un portofoliu de 34 de parteneri financiari, inclusiv 17 bănci din România, dar și IFN-uri și companii de leasing. DSA Advisor administrează o rețea activă de peste 100 de brokeri, care operează în prezent în principal în București.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri