Ștefan Mandachi, antreprenorul care a fondat lanțul de restaurante Spartan, a anunțat înființarea unei agenții imobiliare în Dubai, vizând investitorii români care caută noi obiective de investiții imobiliare în Emirate.

Am inaugurat biroul Mandachi Imobiliare Dubai, dedicat exclusiv investitorilor români, care își doresc investiții cât mai sigure în domeniul imobiliarelor în dubai” a scris antreprenorul pe pagina sa de LinkedIn.

Printre principalele motive pentru care Mandachi a ales să deschidă o astfel de afacere în Dubai se numără faptul că nu există taxe pe proprietăţi, investiţii şi pe veniturile imobiliare rezidenţiale, nici limitări pentru transferurile bancare în afara Emiratelor Arabe Unite. potrivit descrierii din site-ul agenției.

Totodată, economia din Dubai se află pe locul 5 în topul celor mai puternice din lume,infrastructura este excelentă şi favorizează dezvoltarea continuă a economiei şi, implicit, a nivelului de trai.

Piaţa imobiliară este stabilă şi matură, fiind una dintre cele mai sigure din lume, pentru investiţii și este susţinută de către guvern, fiind adoptate o serie de măsuri care să încurajeze investiţiile imobiliare şi să rezolve litigiile rapid, corect şi eficient. Prin urmare, cei care investesc în imobiliare spre închiriere, de exemplu, se bucură de susţinerea statului prin taxe reduse, faţă de alte tipuri afaceri.

Totodată, Preţurile pe metru pătrat ale proprietăţilor sunt mult mai mici decât cele din alte oraşe importante ale lumii, făcând din Dubai o locaţie accesibilă pentru a deţine proprietăți imobiliare de primă clasă.

Statul facilitează şi încurajează deschiderea de noi businessuri, iar randamentul investițional este foarte bun (5-15%/an) datorită preţurilor de cumpărare scăzute din zona afacerilor imobiliare.

Agenția lui Mandachi are în portofoliului său proiecte imobiliare destul de atractive, precum Royal Atlantis, One din Palm Jumeirah sau Imperial Avenue și altele.

Mandachi Imobiliare Dubai este fondat de Ştefan Mandachi şi Marius Bogdan Pîslariu – broker imobiliar de top, în Dubai.

Ștefan Mandachi este un antreprenor și avocat român, fondatorul mai multor francize, printre care și cel mai mare lanț de restaurante cu specific grecesc de tip servire rapidă din România și estul Europei, „Spartan”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri