AFI Europe va inaugura centrul comercial AFI City Bucureștii Noi în primăvara anului viitor, care va avea o suprafață totală închiriabilă de 4.500 metri pătrați, destinată spațiilor comerciale, care vor fi dispuse la nivelul parterului și la etajul 1.

Potrivit unui comunicat remis redacției, noul centru, denumit și AFI City BNOI, este situat chiar în fața stației de metrou „Laminorului” și va oferi comunității rezidențiale din ansamblul AFI City și locuitorilor din zona acces la supermarket, club de fitness, farmacie, cafenele, restaurante, magazine și servicii. Mai mult, poziția sa excelentă, face foarte convenabil accesul de la și către alte facilități din zonă: Parcul Bazilescu, Parcul Mogoșoaia, Lacurile Străulești și Grivița, Teatrul Masca, Aeroportul Otopeni.

Locuitorii AFI City Bucureștii Noi și cei din zonele invecinate îsi vor putea să își facă cumpărăturile la supermarketul Mega Image care va avea o suprafață totală de 1.200 metri pătrați inchiriabili.

Proiectul va găzdui și primul club de fitness Clever Fit din țară, pe o suprafață totală închiriabilă de 1.400 m2. Clever Fit este o rețea de săli de fitness în sistem franciză, originară din Germania și a doua cea mai mare rețea de fitness din Europa, cu 500 de cluburi și aproximativ 1 milion de membri. Anul viitor vor fi deschise 3 unități în București și una în Timișoara, au anunțat reprezentanții companiei.

Retail jobs

„AFI City Bucureștii Noi a fost primul proiect rezidențial dezvoltat de AFI Europe în România, având la bază experiența internațională și know-how-ul dobândit în alte țări în care dezvoltăm proiecte rezidențiale la scară largă. Componenta de retail a proiectului, aflată acum în construcție și planificată pentru finalizare în al II-lea trimestrul al anului 2022, va aduce valoare adăugată locuitorilor AFI City și întregului cartier, modelând un «oraș în oraș», unde toate facilitățile necesare sunt chiar în jurul locuinței: spații verzi , parcare, locuri de joacă, sală de sport, supermarket, restaurante, cafenele și alte servicii”, a declarat Roxana Stănciulescu, Head of Retail Leasing - AFI Europe Romania.

Prima fază a proiectului rezidențial AFI City din Bucureștii Noi a fost livrată în al doilea trimestru al anului 2020 și oferă 190 de apartamente cu finisaje de înaltă calitate, grădini exterioare, și deține pre-certificarea “Green Homes”, fiind o construcție dezvoltată responsabil din punct de vedere ecologic.

Citeste si:
AFI a terminat de construit prima fază din proiectul AFI City
AFI Europe a finalizat prima...
Sursa foto: AFI Europe
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri