Nordis Group începe lucrările de dezvoltare pentru cea de-a doua etapă a proiectului Nordis Mamaia, fază în care va completa ansamblul care se va numi Nordis City.

Investițiile în Nordis Mamaia au ajuns la peste 200 de milioane de euro și va pune la dispoziția turiștilor peste 3.000 de camere de hotel și apartamente, dar și peste 18.000 de metri pătrați de spații comerciale. În cea de-a doua etapă este prevăzută dezvoltarea a 1.160 de apartamente, 12 restaurante și cafenele, dar și asigurarea unei suprafețe de circa 26.000 metri pătrați de plajă pentru oaspeți.

„Dincolo de a fi cel mai ambițios proiect rezidențial și hotelier de pe litoralul românesc, Nordis Mamaia 5 este și pariul nostru că și în România poți trăi o vacanță la cel mai înalt nivel, fără compromisuri”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Emanuel Poștoacă, fondatorul Nordis Group.

În prima etapă a ansamblului hotelier și rezidențial Nordis Mamaia au fost dezvoltate patru corpuri a câte 12 etaje, dintre care două sunt dedicate zonei hoteliere și însumează 712 camere de hotel, iar celelalte două sunt destinate locuințelor rezidențiale și cuprind 620 de apartamente.

(Sursa foto: Nordis Group)

Totodată, etapa 1 include și cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafață de peste 3.200 mp. Proiectul Nordis Mamaia este un real succes pe piața imobiliară, iar cifrele de vânzări o demonstrează: camere de hotel și apartamentele de vacanță din prima etapă s-au vândut în proporție de 98%, iar proprietățile din cea de-a doua etapă, lansate spre vânzare în luna august 2021, s-au vândut deja în proporție de 38%.

Întreg complexul va fi deschis tot timpul anului și va pune la dispoziție și o galerie comercială premium cu boutique-uri ale brandurilor premium, cazino, o clinică de servicii medicale și de kinetoterapie și chiar o sală de evenimente pentru concerte sau competiții sportive.

Sursa foto: Nordis Group

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri