IMMOFINANZ, unul dintre cei mai puternici investitori imobiliari din România, ce îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri, a vândut fostul centru comercial Armonia Arad către Oresa, o companie controlată de investitori suedezi, cu prezență puternică pe piața locală.

Oresa intenționează să dezvolte un proiect cu destinație mixtă, cu o componentă industrială și una de retail, potrivit unui comunicat remis redacției.

„Tranzacția este un pas important pentru noi şi face parte din strategia companiei care vizează consolidarea şi extinderea brandurilor de succes pe care le deţinem în portofoliu, respectiv myhive, pe segmentul de office, precum şi VIVO! şi STOP SHOP, pe segmentul de retail”, a declarat Fulga Dinu - Country Manager Operations, IMMOFINANZ România.

Lucrările de modernizare a proprietăţii vor începe după finalizarea planurilor şi obţinerea autorizaţiilor, în prima jumătate a anului 2022, iar lansarea este planificată pentru prima jumătate a anului 2023.

„Aceasta este a doua achiziție din acest an, în România, a diviziei imobiliare Oresa. Ni se pare interesantă oportunitatea de transformare a acestei proprietăţi într-un parc industrial și de retail modern, foarte bine poziționat, atât pentru clienții mari, cât și pentru cei mici și mijlocii, care au nevoie de spații moderne aproape de oraș, pentru activități de producție, depozitare sau showroom-uri”, a declarat Cornel Marian, Managing Partner Oresa.

Întregul proiect are o suprafață de 110.000 mp teren și o suprafață închiriabilă brută de 43.000 mp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri