Strabag construiește o nouă clădire de birouri în centrul Capitalei, pe strada Tudor Arghezi, în apropiere de Teatru Național București (TNB), care va oferi 8.000 de metri pătrați, suprafața închiriabilă fiind deja ocupată de compania EveryMatrix, care-și va muta sediul în noua clădire.

Chiriașul care va ocupa întreaga clădire a închiriat deja 7.500 de metri pătrați, unde vor lucra cei 350 de angajați ai companiei. Tranzacția de închiriere a fost intermediată de către compania de consultanță imobiliară SVN Romania, care a asistat ambele părți, se arată într-un comunicat remis redacției.

Noul sediu al EveryMatrix va beneficia de multiple facilități, precum sală de sport cu circuit închis, piscină, grădină exterioară, numeroase spații verzi, cantină, cafenea, magazine la parter și săli de relaxare la fiecare etaj.

Arghezi 4

(Sursa foto: Strabag)

EveryMatrix furnizează soluții, conținut și servicii de iGaming pentru cazinouri, pariuri sportive, plăți, precum și servicii de afiliere/agent management pentru operatori cu tradiție, dar și pentru noii jucători intrați în piață.

Construcția proiectului a demarat deja, termenul de finalizare fiind 2023. Noua clădire, denumită Arghezi 4, este amplasată în centrul Bucureștiului, în apropiere de Piața Universității.

Urmărind în permanență implementarea unor practici sustenabile, STRABAG Real Estate a proiectat viitoarea clădire astfel încât să reducă impactul asupra mediului și asupra sănătății oamenilor. Clădirea de birouri vizează obținerea certificatului verde LEED V4 Gold. În consecință, dezvoltatorul va avea in vedere utilizarea de noi materiale de construcții, care nu afectează mediul înconjurător.

Compania nu a precizat care este valoarea investiției.

Arghezi 4

(Sursa foto: Strabag)

Compania ausrtriacă de construcții Strabag, controlează Societatea Com­pa­niilor Hoteliere Grand, care deţine ansamblul din care face parte și hotelul JW Marriott.

Din portofoliul de lucrări al Strabag mai fac parte, printre altele, și Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din Bucureşti, dar şi proiecte de infrastructură, precum autostrada Deva – Orăştie, modernizarea aeroportului Baia Mare sau a căii ferate Simeria – Vinţu de Jos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri