Strabag construiește o nouă clădire de birouri în centrul Capitalei, pe strada Tudor Arghezi, în apropiere de Teatru Național București (TNB), care va oferi 8.000 de metri pătrați, suprafața închiriabilă fiind deja ocupată de compania EveryMatrix, care-și va muta sediul în noua clădire.

Chiriașul care va ocupa întreaga clădire a închiriat deja 7.500 de metri pătrați, unde vor lucra cei 350 de angajați ai companiei. Tranzacția de închiriere a fost intermediată de către compania de consultanță imobiliară SVN Romania, care a asistat ambele părți, se arată într-un comunicat remis redacției.

Noul sediu al EveryMatrix va beneficia de multiple facilități, precum sală de sport cu circuit închis, piscină, grădină exterioară, numeroase spații verzi, cantină, cafenea, magazine la parter și săli de relaxare la fiecare etaj.

Arghezi 4

(Sursa foto: Strabag)

EveryMatrix furnizează soluții, conținut și servicii de iGaming pentru cazinouri, pariuri sportive, plăți, precum și servicii de afiliere/agent management pentru operatori cu tradiție, dar și pentru noii jucători intrați în piață.

Retail jobs

Construcția proiectului a demarat deja, termenul de finalizare fiind 2023. Noua clădire, denumită Arghezi 4, este amplasată în centrul Bucureștiului, în apropiere de Piața Universității.

Urmărind în permanență implementarea unor practici sustenabile, STRABAG Real Estate a proiectat viitoarea clădire astfel încât să reducă impactul asupra mediului și asupra sănătății oamenilor. Clădirea de birouri vizează obținerea certificatului verde LEED V4 Gold. În consecință, dezvoltatorul va avea in vedere utilizarea de noi materiale de construcții, care nu afectează mediul înconjurător.

Compania nu a precizat care este valoarea investiției.

Arghezi 4

(Sursa foto: Strabag)

Compania ausrtriacă de construcții Strabag, controlează Societatea Com­pa­niilor Hoteliere Grand, care deţine ansamblul din care face parte și hotelul JW Marriott.

Citeste si:
Studiu: Aproape 50% dintre chiriașii din România întârzie cu plata...
Studiu Kastel Group: Aproape...

Din portofoliul de lucrări al Strabag mai fac parte, printre altele, și Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din Bucureşti, dar şi proiecte de infrastructură, precum autostrada Deva – Orăştie, modernizarea aeroportului Baia Mare sau a căii ferate Simeria – Vinţu de Jos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri