Genesis Property începe transformarea Novo Park în YUNITY Park, un campus pentru stilul de lucru și de viață care să corespundă noilor cerințe, investiția totală fiind estimată la 50 de milioane de euro.

Potrivit unui comunicat al companiei, lucrările ar trebui finalizate în 2023, când noul ca campus ar trebui să ofere suportul urban pentru experiențe adaptate stilului de viață al oamenilor, atât pentru timpul petrecut la birou, cât și cel personal sau social.

În primul rând, spațiul destinat în prezent unei parcări va fi transformat într-o pădure urbană în vecinătatea căreia se vor integra organic spații pentru evenimente, experiențe recreative și spații de lucru în aer liber. Toate acestea sunt menite să aducă împreună cultura socială locală și cea corporativă într-un spațiu unic. YUNITY Park este un răspuns firesc la aspirația colectivă pentru echilibrul între viață și muncă, readucerea naturii în spațiul urban și experiența unui mod de viață sănătos și sustenabil”, a spus Liviu Tudor, fondator Genesis Property și președinte European Property Federation.

În YUNITY Park, parcarea exterioară ce urmează a fi transformată într-o zonă verde complet reamenajată, cu un design futurist, se întinde pe o suprafață totală de 7.500 de metri pătrați. Spațiul va include un amfiteatru modern dedicat evenimentelor outdoor, cu o capacitate de 220 de locuri doar în gradene, dar și o pădure urbană de 1.000 de metri pătrați unde angajații vor putea susține inclusiv întâlniri de lucru.

Pe timpul sezonului cald, YUNITY Park va pune la dispoziția rezidenților o terasă exterioară versatilă care va deservi un food hall de 4.000 de metri pătrați și numeroase zone destinate interacțiunilor profesionale și socializării în timpul liber.

La interior, proiectul YUNITY Park include spații de co-working și co-living, un centru ultra-modern de conferințe cu o capacitate totală de 540 de locuri, o cafenea-restaurant de 190 de locuri, precum și zone de divertisment, fitness și spații special amenajate pentru socializare și relaxare. În același timp, intrările clădirilor din YUNITY Park și spațiile interioare comune, precum recepția și zona lifturilor vor fi transformate complet, cu un design modern și completate de zone noi de interacțiune în afara birourilor.

YUNITY Park va fi dezvoltat și operat astfel încât să contribuie atât la îmbunătățirea semnificativă a mediului înconjurător, cât și la creșterea calității vieții întregii comunități Genesis Property, acum și pentru generațiile viitoare, în conformitate cu angajamentul companiei de a reduce la net zero emisiile de carbon ale companiei până în 2040 prin reutilizare, investiții în producția de energie din surse regenerabile și gestionarea durabilă a clădirilor.

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România, compania deținând și administrând peste 150.000 de metri pătrați de spații de birouri ocupate de companii importante precum HP, Accenture, Societe Generale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens și Alpha Bank, unde lucrează peste 20.000 de angajați.

Sursa foto: Genesis Property

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri