Dezvoltatorul imobiliar Anchor Grup lansează Select Residences, cel mai nou Complex rezidențial premium din portofoliul Companiei, în urma unei investiții planificate de 40 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat al companiei, aproximativ jumătate din valoarea investiției este acoperită printr-o finanțare oferită de către Libra Internet Bank, banca parteneră în dezvoltarea proiectului.

Situat pe Calea Dudești Nr. 186, zona Dristor/Vitan, Select Residences va include 347 de apartamente - studiouri, două și trei camere și duplexuri, având suprafețe cuprinse între 63 și 246 mp construiți și terase de până la 37 mp. Proiectul se întinde pe o suprafață de 8.500 mp de teren și va avea aproximativ 47.000 mp construiți, cu tot cu subsol, iar fiecare dintre cele trei clădiri are o înălțime de S+P+10E+Duplex. Complexul oferă, de asemenea, spații verzi, precum și o parcare subterană care conectează toate cele trei clădiri.

Anchor Grup a demarat deja construcția proiectului Select Residences aflat lângă InCity Residences și estimează că acesta va fi livrat în a doua parte a anului 2024.

Retail jobs

„Complexul Select Residences este destinat profesioniștilor care lucrează în corporații sau au propriile afaceri și care apreciază conceptele urbane premium, precum și familiilor active”, declară Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de Administrație al Shopping MallDova.

Select Residences oferă rezidenților confort și multiple facilități, deoarece este poziționat într-o zonă semi-centrală a orașului, în proximitatea Centrului Comercial București Mall - Vitan, în imediata apropiere a instituțiilor de învățământ (grădinițe și școli), dar și a zonelor de agrement, cu acces rapid la mijloacele de transport în comun.

"Locuințele pe care le vom construi reprezintă, de asemenea, o oportunitate de investiție. Conceptul rezidențial pe care îl vom crea oferă viitorilor locatari multiple opțiuni de partiționare, de la studiouri, la două și trei camere, până la duplexuri.

Citeste si:
Studiu: Aproape 50% dintre chiriașii din România întârzie cu plata...
Studiu Kastel Group: Aproape...

De exemplu, apartamentele cu două camere vor oferi numeroase variante de compartimentare, fiind disponibile mai multe configurări - există apartamente mai spațioase destinate familiilor cu mai mulți membri, dar și altele mai reduse ca suprafață, potrivite pentru investiții", a mai spus Affan Yildirim.

Select Residences oferă tipuri variate de unități locative, care îndeplinesc preferințe și nevoi diverse de spațiu și buget. Garsonierele au suprafețe cuprinse între 63 și 80 mp construiți. Apartamentele cu două camere au suprafețe cuprinse între 72 și 115 mp construiți. Apartamentele cu trei camere au suprafețe cuprinse între 115 și 125 mp construiți.

Duplexurile au suprafețe cuprinse între 150 și 246 mp construiți.

În ceea ce privește modalitățile de plată, dezvoltatorul le va folosi pe cele clasice: surse proprii sau finanțare bancară, pentru ambele fiind necesară plata unui avans cuprins între 15% și 25%, iar restul de preț urmând să fie achitat la livrare.

Citeste si:
One United cumpără 10.000 mp în Floreasca, pentru un nou proiect...
One United Properties cumpără...

Anchor Grup este o Companie cu o experiență de 25 de ani pe piața imobiliară din România. Portofoliul rezidențial al Companiei cuprinde trei proiecte - InCity Residences cu 502 de apartamente, Pallady Towers cu 204 de apartamente și Select Residences cu 347 de apartamente.

Sursa foto: Select Residences

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri