Rețeaua de agenții imobiliare deschise în franciză RE/MAX România și Tradesilvania, platformă de investiții digitale specializată în tranzacționarea criptomonedelor, au semnat un parteneriat prin care cumpărătorii care dețin criptomonede pot achiziționa o locuință folosindu-se de monedele virtuale pe care le dețin.

RE/MAX România spune că a avut în ultima perioadă solicitări și chiar tranzacții încheiate cu crypto, însă printr-un proces destul de lung și anevoios. După o atentă analiză a funcționalităților platformelor de investiții și custodie a activelor digitale, raportat la securitate, protecție a bunurilor digitale, factori juridici, administrativi și de reglementare, RE/MAX România a ales soluțiile Tradesilvania, pentru a furniza clienților și investitorilor cele mai bune servicii pe acest segment.

„Tot mai mulți vânzători și dezvoltatori imobiliari din țările vestice, și chiar din România, acceptă plata în criptomonede, tendință care se află pe un trend ascendent de o bună perioadă. Peste câțiva ani, tranzacțiile cu active digitale nu vor mai fi deloc exotice, drept urmare trebuie să ne pregătim din timp pentru noua normalitate a viitorului. Parteneriatul nostru cu Tradesilvania vine, așadar, ca o continuare a strategiei noastre de dezvoltare și deschide o nouă cale modernă de tranzacționare, sigură și eficientă pentru clienții noștri”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România.

Tradesilvania va oferi o procedură simplificată și transparentă, care îi include în mod activ pe clienți în proces, realizând cadrul de reglementare legală și asigurând calitatea interacțiunii acestora cu RE/MAX.

„Suntem bucuroși că putem duce mai departe misiunea Tradesilvania prin intermediul unui nou partener de excepție precum RE/MAX, să creștem și să explorăm potențialul activelor digitale împreună. Totodată, așteptăm cu încântare rezultatele directe ale acestei colaborări, care se vor reflecta cu precădere în experiențele clienților finali, investitorii RE/MAX”, a declarat Ciprian Dobrescu, co-fondator Tradesilvania.

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 60 de francize și peste 800 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

Platforma premium de investiții Tradesilvania.com este prezentă în România de peste 4 ani, în Cluj-Napoca și București și oferă acces la 56 de criptomonede, servicii OTC (over the counter), servicii de asset management, custodie și infrastructură financiară blockchain pentru persoane fizice, companii și instituții.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri