Ce este un ansamblu rezidențial?

Conceptul de ansamblu rezidențial a apărut ca o alternativă la stilul de viață din ce în ce mai sufocant al orașelor mari și aglomerate. Odată cu trecerea timpului, aceste cartiere rezidențiale au devenit tot mai independente, formând comunități destul de mari care beneficiază de o mulțime de facilități, direct din interiorul complexului imobiliar.
Mai simplu spus, un ansamblu rezidențial încorporează toate facilitățile și privilegiile pe care un oraș le oferă, toate într-un singur loc bine organizat și aerisit, construit pentru confortul rezidenților.

Conceptul Greenfield Residence: O reîntoarcere la natură
Greenfield Residence este un concept de locuire dezvoltat de Impact Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar din România care dorește să îmbunătățească stilul de viață al oamenilor prin construcții sustenabile.
După cum poți citi și în pagina de portofoliu a dezvoltatorului, conceptul Greenfield se bazează pe 3 piloni principali: amplasarea într-o zonă cu un cadru natural deosebit, construcțiile realizate la cele mai înalte standarde de calitate și sustenabilitate și mixul de facilități care le oferă rezidenților o viață echilibrată. Acesta va fi aplicat în dezvoltarea a trei ansambluri rezidențiale: Greenfield Băneasa, Greenfield Copou și Greenfield West. În acest moment, ansamblul Greenfield Băneasa din București se află în cea mai avansată fază de dezvoltare având deja peste 6.000 de locuitori și peste 1.700 de locuințe în construcție. Ansamblul din Iași poate fi vizitat în acest moment doar virtual Greenfield Copou, aflându-se în faza de autorizare.
Greenfield promovează comunitatea „verde”
Greenfield Residence promovează anumite idei și valori, printre care se numără stilul de viață modern, dar, în același timp, apropiat de natură. Spre exemplu, cartierul Greenfield Băneasa este amplasat strategic lângă pădurea Băneasa, astfel că, dacă alegi un apartament în București Nord, amplasat în acest complex rezidențial, te poți bucura de o calitate a aerului deosebită, întâlnită de regulă la munte.

De asemenea, comunitatea „verde” din Greenfield implică și o mulțime de activități care au ca scop principal conviețuirea în armonie cu natura, într-un mediu curat, și menținerea condiției fizice prin diverse activități sportive pentru toate vârstele. Toate acestea au scopul de a apropia comunitatea și de a spori interacțiunea dintre rezidenți, fiind benefice mai ales pentru cei mici, care au ocazia să socializeze cu ceilalți copii și să se implice în acțiuni de protejare a naturii.
Așadar, dacă ești în căutarea unui apartament de vânzare în Iași sau București, care să fie amplasat într-un cartier rezidențial bine organizat și construit la cele mai înalte standarde, Greenfield Residence este pentru tine. Pentru mai multe detalii, poți lua legătura cu un consultant de vânzări.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri