Rolul principal în crearea confortului în spațiul casei revine mobilierului. Dar poate deveni un decor interior doar cu alegerea potrivită. În același timp, ar trebui să acorzi mai multă atenție designului dormitorului, unde o persoană ar trebui să se relaxeze complet după muncă. Tot confortul va depinde de mobilierul ales pentru a te simți calm și odihnit.

Când te gândești la mobilă dormitor, prima piesă de mobilier care îți vine în minte este clar patul. Este punctul focal al acestui spațiu de odihnă și de aceea alegerea ar trebui să se bazeze în primul rând pe pat. Există unele seturi de dormitor care vin cu o saltea și un cadru cu șipci, dar majoritatea oferă doar cadrul patului, așa că, din nou, ai libertatea de a personaliza patul în funcție de nevoile tale. Poți alege paturi single si duble, pat cu sertare, paturi tapiţate. Una sau două noptiere sunt adesea adăugate la paturi. Când vine vorba de dulapuri, de multe ori ai libertatea de a alege între dulapuri cu 6 uși, cu 4 uși, cu 3 uși sau cu 2. La unele seturi de dormitor există și o comodă pentru spațiu suplimentar de depozitare.

Care sunt avantajele unei oferte complete pentru mobilă dormitor?

Primul avantaj pe care îl observi imediat când îți cumperi un set complet de mobilă dormitor, este că fiecare piesă de mobilier este coordonată. Sunt confecţionate din acelaşi material si au aceeaşi culoare sau granulaţie. Atunci când alegi setul, economisești mult timp pentru că nu trebuie să iei în considerare fiecare piesă de mobilier în mod individual. Totul a fost gândit pentru tine aici și îți poți imagina cum joacă toate componentele împreună.
În plus, seturile de dormitor se vând adesea cu mai puțin decât dacă cumperi separat dulapul, patul, comoda și noptierele. Dacă dorești să cumperi o altă piesă mai târziu, poți găsi adesea produse suplimentare care se potrivesc cu designul seriei tale. Un alt avantaj este că mobila dormitor este concepută astfel încât să se potrivească cu siguranță în orice spațiu. În cele mai multe cazuri, mărimile le poți decide singur, astfel încât mobilierul să se potrivească perfect în dormitorul tău.

Mobilă dormitor - Stiluri

Indiferent de stilul casei tale, poți alege un stil similar pentru dormitorul tău sau îl poți decora complet diferit. Mobila dormitor în stil modern este în culori simple precum alb, negru sau gri, crează o impresie minimalistă, atmosferă în stil loft și accente subtile de culoare. Dormitorul în stil scandinav este creat cu forme liniare într-un design simplu din lemn deschis ca bază. Dormitorul în stil rustic este creat din lemn masiv pentru o ambianță familiară. Mobilierul este în culori deschise, iar culorile sunt calde și oferă mult farmec. Decorațiunile delicate aduc un fler natural camerei.

Dormitor în stil industrial este realizat din lemn de culoare închisă. Pernele și materialele textile au un luciu metalic, iar elementele din oțel creează aspectul industrial. Atunci când alegi un dormitor, în primul rând, ar trebui să știi cât spațiu ai în dormitorul tău. Acest lucru îți oferă o imagine de ansamblu asupra numărului de componente pe care ar trebui să le aibă setul de dormitor.

Sursa foto: pexels.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri