Dezvoltatorul imobiliar Alesonor a obținut o finanțare în valoare de 21 milioane euro de la Banca Transilvania, reprezentând un credit de investiții pentru dezvoltarea a 294 de locuințe verzi din prima etapă a proiectului Amber Forest, care au un cost de construcție de aproximativ 57,5 milioane euro.

Proiectul Amber Forest cuprinde aproximativ 500 de vile verzi şi 200 de apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafață construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului.

Suburbia disăune și de şcoală, grădiniţă şi afterschool, terenuri şi săli de sport, piste de alergare şi biciclete, spa şi sală de fitness, peste 5.3 hectare pentru parcuri și spații verzi, supermarket, piaţă, brutărie, restaurante, cafenea, farmacie, policlinică, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, precum şi acces direct la pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul municipiului Bucureşti.

„Locuințele Amber Forest sunt primele locuințe din România care respectă standardul energetic NZEB, impus de Uniunea Europeană începând cu 2021. Fiind clădiri eficiente energetic, şi în același timp construcții de calitate, durabile, care integrează tehnologii de ultimă generație şi smart home, locuințele Amber Forest sunt o investiție sigură, reconfirmată de obținerea de la Banca Transilvania a capitalului pentru dezvoltarea primelor vile şi apartamente verzi, eficiente energetic.”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner al Alesonor.

Amber Forest(Sursa foto: Alesonor)

„Ne dorim să vedem cât mai multe proiecte de acest fel în România deoarece la BT avem un angajament ferm privind susținerea comunității și mediului.”, a afirmat Cosmin Călin, Director Executiv Mari Clienți Corporativi, Banca Transilvania.

Suburbia Amber Forest oferă peste 20 de tipuri de vile începând cu 2 dormitoare și, de asemenea, 14 tipuri de apartamente începând cu 2 camere, în clădiri joase răspunzând multiplelor nevoi și preferințe.

Amber Forest Villa(Sursa foto: Alesonor)

Peste 350 de locuințe verzi Amber Forest au fost deja vândute, iar construcția a demarat la începutul acestui an.

Prezent de peste 19 ani, Alesonor a dezvoltat mai multe proiecte rezidenţiale în București: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens.

Sursa foto: Alesonor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri