Alesonor da startul constructiei ultimelor 24 locuinte verzi de lux Amber Gardens

Alesonor, dezvoltatorul complexului rezidential de lux Amber Gardens, demareaza constructia ultimelor 24 locuinte verzi de lux, inteligente din cadrul complexului si anunta un parteneriat cu Kiwi Finance, unul dintre cei mai mari brokeri de credite din Romania, pentru intermedierea obtinerii de credite imobiliare.

Dezvoltatorul Alesonor anunta ca inceput constructia ultimelor 24 locuinte verzi de lux, inteligente, din proiectul Amber Gardens. Vilele au suprafete construite care variaza intre 165 mp si 273 mp si gradini cu suprafete incepand de la 350 mp. Preturile pornesc de la 215.000 euro plus TVA, iar rata lunara pentru aceast tip de locuinta este estimata la aprox. 1.075 euro, cu un avans de 15%, in cazul unui credit imobiliar pe 30 ani.

Complexul rezidential de lux Amber Gardens este amplasat in zona Otopeni-Tunari. In cadrul noului parteneriat, reprezentantii KIWI Finance vor prezenta solutiile financiare si de creditare clientilor Amber Gardens pentru achizitionarea unei locuinte verzi de lux.

"Am primit foarte multe solicitari de a facilita accesul la credite imobiliare. Zona Otopeni-Tunari este intr-o continua expansiune cu acces rapid catre centura orasului, DN1, Pipera-Tunari, si aeroportul Henry Coand", a declarat Alex Skouras, managing partner Alesonor.

Alesonor este o companie de dezvoltare imobiliara, fondata in Romania in anul 2003, care investeste in proiecte imobiliare comerciale si industriale, dar si proiecte rezidentiale de lux. Cu un capital de investitii de aproximativ 45 milioane euro, in proiecte imobiliare si terenuri, Alesonor a dezvoltat si vandut urmatoarele proiecte rezidentiale: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence si Almond Tree Residence.

Citeste si:
Un dezvoltator ridica 400 de vile verzi in Tunari cu 100 MIL. euro
Alesonor vrea sa dezvolte...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri