După două proiecte în zone centrale ale Capitalei, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi, orădenii de la Prima Development Group dezvoltă încă un proiect rezidențial în București, denumit Prima Vista, care va include sute de apartamente.

Dezvoltatorul a anunțat că a demarat noul proiect rezidențial în zona de nord a Bucureștiului, amplasat pe Șos. Fabrica de Glucoză, pe un teren de 12.000 mp. Complexul cu 482 de apartamente este cel mai ambițios proiect al dezvoltatorului orădean pe piața bucureșteană și propune un ansamblu imobiliar ce se diferențiază prin funcționalitate și concept arhitectural.

„Toate apartamentele complexului Prima Vista au fost gândite pornind de la experiența locuirii. Ne-am consultat cu cei mai buni specialiști în arhitectură și design de interior, pentru că vrem să oferim locatarilor nu numai clădiri care arată bine, ci și confortabile, cu dotări inteligente și funcționalități exact acolo unde e nevoie de ele”, a declarat Adrian Stoichină, COO Prima Development Group.

(Sursa foto: Prima Development Group)

Ansamblul Prima Vista va fi format din 4 clădiri cu câte 10 etaje conectate între ele prin clădiri cu regim de înălțime mai mic, de 2 etaje, și va oferi rezidenților locuințe care răspund unei game variate de necesități: de la studiouri, la apartamente cu 2, 3, 4 camere, dar și penthouse-uri.

Construite cu atenție la detalii și materiale de calitate premium, cu suprafețe vitrate mari ce vor permite rezidenților să se bucure de priveliștea oferită de poziționare, Prima Vista are toate premisele să devină proiectul de referință al dezvoltatorului pe piața bucureșteană.

(Sursa foto: Prima Development Group)

Dotate cu sisteme Smart Home, cu centrale individuale de ultimă generație, încălzire prin pardoseală și alte tehnologii inteligente, apartamentele complexului permit o economie de energie de până la 25%. De asemena, terasele spațioase și balcoanele cochete pot fi folosite pentru momente de relaxare, cine cu familia și prietenii sau pentru munca de acasă.

În complex vor exista și spații comerciale cu acces la serviciile necesare zi de zi, precum magazine, cafenea sau farmacii, sau spații destinate rezidenților care vor să-și mute afacerea mai aproape de casă.

(Sursa foto: Prima Development Group)

La distanță de cel mult 15 – 20 de minute de mall-uri, centre medicale, parcuri, restaurante și baruri, clădiri de birouri, grădinițe, școli și săli de sport, PRIMA Vista va avea două grădini private amenajate de cei mai apreciați proiectanți peisagiști din România și la finalizare va fi proiectul rezidențial cu cel mai mare număr de stații de încărcare de tip fast-charge pentru mașinile electrice din Capitală, cu peste 60 de locuri de parcare echipate cu astfel de stații.

Sursa foto: Prima Development Group

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri