Dezvoltatorul Comnord Development va începe în această primăvară lucrările de construcție la The Suburb, un cartier rezidențial în localitatea Buftea care va fi dezvoltat în patru faze, la finele cărora complexul va totaliza peste 500 de apartamente.

Investiția în proiectul rezidențial se va ridica la peste 35 de milioane de euro, iar de vânzările apartamentelor din complex vor fi asigurate de către agenția imobiliară Kingsmen Estate.

Amplasat la cinci minute de Gara Buftea, pe o suprafață de 47,500 metri pătrați, The Suburb speră să-i atragă pe bucureștenii care își doresc un alt stil de viață.

Complexul va include atât garsoniere cât și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, iar prețul stabilit este de 1.110 euro/metru pătrat util. Dezvoltatorul afirmă că prețul va accesa într-o proporție foarte mare noile schimbări legislative ale aplicării TVA-ului de 5% și Programul Prima Casa.

Sursa foto: Comcord

Proiectul rezidențial The Suburb va beneficia și locuri de parcare individuale situate în suprateran. În proximitatea lui, se regăsesc și centre comerciale, grădinițe, școlilor, licee, clinici medicale, săli de sport, locurilor de joacă și zone de relaxare binecunoscute, precum Domeniul Știrbey, lacul și pădurea Buftea.

Dezvoltatorul imobiliar Comnord activează de 30 de pe piața imobiliară din România, iar în portofoliul său din București, se regăsesc și câteva proiecte Washington Residence în zona Herăstrău, Ten Blocks, în zona Păcii sau Quartier Gramont din zona Unirii.

Sursa foto: Comcord

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri