Dezvoltatorul Comnord Development va începe în această primăvară lucrările de construcție la The Suburb, un cartier rezidențial în localitatea Buftea care va fi dezvoltat în patru faze, la finele cărora complexul va totaliza peste 500 de apartamente.

Investiția în proiectul rezidențial se va ridica la peste 35 de milioane de euro, iar de vânzările apartamentelor din complex vor fi asigurate de către agenția imobiliară Kingsmen Estate.

Amplasat la cinci minute de Gara Buftea, pe o suprafață de 47,500 metri pătrați, The Suburb speră să-i atragă pe bucureștenii care își doresc un alt stil de viață.

Complexul va include atât garsoniere cât și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, iar prețul stabilit este de 1.110 euro/metru pătrat util. Dezvoltatorul afirmă că prețul va accesa într-o proporție foarte mare noile schimbări legislative ale aplicării TVA-ului de 5% și Programul Prima Casa.

Sursa foto: Comcord

Proiectul rezidențial The Suburb va beneficia și locuri de parcare individuale situate în suprateran. În proximitatea lui, se regăsesc și centre comerciale, grădinițe, școlilor, licee, clinici medicale, săli de sport, locurilor de joacă și zone de relaxare binecunoscute, precum Domeniul Știrbey, lacul și pădurea Buftea.

Dezvoltatorul imobiliar Comnord activează de 30 de pe piața imobiliară din România, iar în portofoliul său din București, se regăsesc și câteva proiecte Washington Residence în zona Herăstrău, Ten Blocks, în zona Păcii sau Quartier Gramont din zona Unirii.

Sursa foto: Comcord

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri