Property & Facility Management Conference, cel mai important eveniment local specializat pe servicii de administrare și gestionare a proprietăților, revine cu o nouă ediție. Conferința aduce în atenția participanților noutățile din industrie și oferă contextul propice pentru schimbul de idei și contacte în pauzele de networking.

An de an, evenimentul este locul de întâlnire pentru zeci de companii, beneficiari și furnizori de inovații în domeniul managementului și mentenanței proprietăților. Cea de-a 12-a ediție se va desfășura pe 28 martie, la Hotel JW Marriott din București și își propune să vină în ajutorul profesioniștilor din domeniu pentru a înțelege mai bine schimbările prin care trece piața de property și facility management.

Vorbitorii invitați în cadrul evenimentului vor dezbate modurile în care industria se va adapta la noua realitate economică și vor analiza tendințele care vor remodela viitorul pieței imobiliare, în ceea ce privește: noile cerințe de raportare pentru proprietarii de clădiri, noile soluții tehnologice, standardele ESG și nZEB și nu numai.

Structurată pe 5 sesiuni de prezentări și dezbateri, conferința va aborda subiecte precum:
• Evoluția spațiilor de birouri și a locurilor de muncă
• Optimizarea costurilor operaționale ale clădirilor
• Modele de administrare sustenabilă
• Managementul schimbării digitale - Transformarea FM prin digitalizare, robotică și automatizare
• Alinierea clădirilor de birouri la standardele actuale pentru menținerea avantajului competitiv

La fiecare ediție, Property & Facility Management Conference aduce pe scenă cei mai buni experți din domeniul FM pentru a oferi informații valoroase, idei noi și soluții aplicate.

Printre primii vorbitori confirmați se numără:

Fulga Dinu - Country Manager, CPI Romania
Răzvan Iorgu - Managing Director, CBRE Romania
Mihnea Șerbănescu - General Manager, Cushman & Wakefield Echinox
Cora Cristescu - CEO, Atalian Romania
Alina Necula - Country Manager, Lion's Head Romania
Mădălina Iconaru - Consultant Office, JLL Romania
George Drăgan - Executive Manager, Atalian Romania
Lucian Ene - Director de Vânzari Tablotieri și Contractori, Schneider Electric Romania & Republica Moldova
Iuliana Irimia - Head of Office Asset Management, CPI Romania
Alin Andreescu - Head of Asset Management, One United Properties
Costin Nistor - Managing Director, Fortim Trusted Advisors S.A. Alliance Member of BNP Paribas Real Estate
Maria Jianu - Commercial Real Estate Manager, Genesis Property

Pentru a afla în timp real detalii despre agendă și vorbitorii invitați, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a evenimentului, să dați Going la event-ul creat special, dar și un follow la pagina de pe LinkedIn.

Mai multe detalii despre participarea la eveniment sunt disponibile aici: https://propertyconference.ro/participare/#up.
Property & Facility Management Conference 2023 este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu CBRE, Atalian, KMW Systems, BSS, Schneider Electric, CPI Property Group, myhive, Karcher și Engie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri