Gigi Becali a primit o ofertă din partea Ambasadei Qatarului pentru palatul său din Aleea Alexandru, iar latifundiarul din Pipera este gata să-l dea în cazul în care qatarezii sunt dispuși să-i accepte contraoferta, care nu este foarte departe de ce au oferit inițial.

Potrivit Fanatik.ro, informația a fost lansată inițial de Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesionistă de Fotbal (LPF). Acesta a spus că Gigi Becali ar fi primit o ofertă de 23,5 milioane de euro, dar patronul clubului de fotbal FCSB a refuzat oferta inițială.

„E un secret de familie, dar pot să-l dau. Gigi a primit 23,5 de milioane de euro pe Palat, ofertă. I-a dat o ambasadă, nu pot să spun ce ambasadă, pentru că s-ar putea să deranjeze”, a dezvăluit fostul șef al LPF.

Mai mult, acesta a spus că ar fi primit, de fapt, trei oferte, de la trei ambasade.

(Sursa foto: Shutterstock)

Latifundiarul din Pipera a confirmat și el oferta, spunând că dorește mai mulți bani de la Ambasada Qatarului.

„Da, este adevărat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă dau 25 de milioane îl voi da”, a confirmat Gigi Becali, relatează GSP.

Palatul lui Gigi Becali a aparținut lui Steven Auschnitt, care i l-a vândut în 2006 pentru 7 milioane de euro în 2006. Clădirea este o copie Muzeului Rodin din Paris și a fost construită în anul 1915, după planurile arhitectului Grigore Cerchez.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri