Dezvoltatorul Royal Town, complexul rezidențial situat în zona Copou din Iași, a anunțat construirea a 4 noi blocuri, în următorii trei ani, adăugând încă 464 de apartamente celor existente, ajungând la un total de peste 1.350 de unități, distribuite în 11 blocuri.

Complexul rezidențial de lux Royal Town are în prezent 7 blocuri finalizate care însumează 892 de apartamente. Autorizația pentru următoarele 4 blocuri a fost obținută și lucrările au fost deja demarate. Cea mai mare diferență constă în numărul de niveluri pentru aceste blocuri. Acestea vor fi de tip S+P+8, în comparație cu cele existente S+P+11.

Totodată, dezvoltatorul anunță că va fi păstrată clasa energetică A+ a clădirilor, dar și că viitoarele blocuri vor avea panouri solare pentru iluminatul arhitectural și cel comun.

Pentru dezvoltare este prevăzută o investiție totală de 15 milioane euro și va fi realizată etapizat din surse mixte. Primul bloc va fi finalizat în 18 luni, iar treptat vor fi construite și următoarele 3. În maximum trei ani, complexul va ajunge la un număr total de 11 blocuri cu 1.356 de apartamente.

(Sursa foto: Royal Town)

Deși extinderea ansamblului rezidențial de lux abia a început, apartamentele din primul bloc sunt deja rezervate de un an în proporție de 80%. De asemenea, și apartamentele din următoarele două blocuri sunt rezervate în proporție de 28%.

„Încă de la început, am stabilit un stil arhitectural elegant și unitar pentru clădiri, ceea ce înseamnă că și viitoarele blocuri vor păstra același design exterior. (...) Totodată, în acest moment, echipa noastră, împreună cu designerii și proiectanții colaboratori, pune la punct detaliile pentru a oferi încă o variantă îmbunătățită a finisajelor interioare pe care le vom folosi.(...) Nu în ultimul rând, o altă noutate e și faptul că ne-am adaptat dorințelor clienților care au devenit din ce în ce mai precauți în ceea ce privește achitarea unui apartament, astfel încât oferim o flexibilitate mai mare în ceea ce privește metodele de plată: procurarea unui apartament cu un avans de doar 10%”, a declarat Ruslan Rotaru, dezvoltatorul proiectului Royal Town.

Cine sunt clienții Royal Town

Complexul rezidențial de lux Royal Town vine în întâmpinarea cerințelor clienților, astfel încât aceștia să se simtă ca acasă încă din prima zi în noua locuință. În acest sens, apartamentele au fost gândite, pentru următoarea fază de dezvoltare, cu o suprafață utilă mai mare. Astfel, vor exista mai multe modele decomandate, răspunzând astfel la cererea în creștere pentru acest segment de compartimentare.

(Sursa foto: Royal Town)

Clienții care au ales deja complexul Royal Town au menționat pentru decizia lor criterii ca zona exclusivistă, un complex cu acces securizat, dar și varietatea de servicii utile unui trai comod: supermarket cu program non-stop, farmacie, săli de sport, terenuri de tenis de câmp, afterschool, spațiu de joacă interior și parc exterior pentru copii, saloane de înfrumusețare, cabinete medicale, coffee shop etc. Toate acestea, fiind înglobate în cartier, contribuie și la consolidarea comunității create în interiorul complexului.

(Sursa foto: Royal Town)

Clienții Royal Town sunt, în proporție de peste 60%, bărbați cu vârste între 27-45 ani, majoritar căsătoriți, dar și femei cu vârste între 20-35 ani. Cei mai mulți dintre proprietari sunt din Iași și orașele din regiunea Moldovei, urmați îndeaproape de cei din Republica Moldova, dar și români cu reședința în Marea Britanie, Italia, Germania sau Statele Unite ale Americii. Aceștia au venituri peste medie, iar domeniile în care profesează sunt: medical, universitar, construcții sau financiar. Peste 80% dintre clienți au studii superioare. Nu în ultimul rând, aproximativ 80% aleg să cumpere apartamente cu scopul de a locui în ele, față de cele date în chirie.

În obiectivele de dezvoltare a ansamblului se numără și construirea unor stații de încărcare pentru mașinile electrice. Acestea vor completa utilizarea panourilor solare pe blocuri pentru iluminatul arhitectural și comun.

Sursa foto: Royal Town

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri