ANAF încearcă pentru a doua oară să vândă, prin licitație, un penthouse cu patru camere și două locuri de parcare aferente, la un preț sub media pieței pentru un asemenea tip de proprietate, aflată în centrul Bucureștiul.

ANAF anunță că, la data de 22.02.2024, ora 11:00, în localitatea București, sector 3, bd. Regina Elisabeta nr. 3, Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate organizează a doua licitație publică apartament și cele două locuri de parcare aferente.

Apartamentul este situat în București, Bld. Ion Ionescu de la Brad, nr. 61- 63, ap 18, etaj 5, sector 1, iar măsura sechestrului asigurător a fost instituită de Parchetul de pe lângă ÎCCJ- DIICOT- Structura centrală - Secția de Combatere a Criminalității Organizate până la concurența sumei de 9.699.480,08 lei.

ANAF a stabilit un preț de 1.800.963,75 lei (aproximativ 365.000 de euro) + TVA pentru apartament plus cele două locuri de parcare.

Din documentele ANAF, număr cadastral al proprietății este 220048-C1-U69 (NC vechi: 14276/2/5;18), intabulat în CF nr. 220048-C1-U69 (Nr. CF vechi: 67494) a Sectorului 1, București.

Suprafața totală a construcției este de 260,69 mp, din care 194,11 utili. Apartamentul are 4 decomandate, 3 băi, finisaje interioare sunt clasificate ca fiind foarte bune. Totodată, apartamentul dispuse și de patru terase.

Apartamentul vine cu centrală termică proprie, încălzire în pardoseală și ventiloconvectoare (HVAC)

Din anunțul ANAF reiese că apartamentul este neconectat de la rețelele de electricitate, gaze, apă, canalizare și cablu TV/Internet, dar că racordurile există.

Totodată, apartamentul vine și cu două locuri de parcare dedicat, unul cu o suprafața de 19,10 mp, iar celălalt de 18,30 mp.

Din analiza raportului de evaluare reiese că blocul în care se regăsește proprietatea imobiliară evaluată este compus din apartamente cu trei și patru camere cu hol, baie, bucătărie și logie, și este structurat în 2 apartamente pe etaj, blocul având 5 etaje.

Finisajele interioare ale proprietății au fost recent modernizate (2022) și constau în tencuieli și zugrăveli cu var lavabil de calitate, pardoseli încălzite având parchet din lemn de stejar, pardoseli din marmura în bai la o calitate superioară, tâmplăria ușilor interioare sunt din lemn stratificat vopsite în vopsea albă, tâmplăria ferestrelor logiilor termopan, tâmplăria ferestrelor din dormitoare și bucătărie este de tip termopan.

În unele băi evaluatorul a constatat că finisajele nu sunt încă finalizate (lipsă placă de marmura, cadă neconectată la instalația sanitară, lipsă lavoar).

Instalația electrica interioară nu este funcționala și este de tip îngropat (sub tencuială) și va asigura iluminatul cu incandescență și funcționarea prizelor monofazate. Evaluatorul a constatat că întrerupătoarele, prizele, corpurile de iluminat nu sunt montate la locație.

Rețeaua de apă potabila și canalizare este racordată la rețeaua publică însă nu este funcțională.

La interior, instalația de apă este realizată din țeavă PVC, iar scurgerea din tubulatură din polipropilenă. Obiectele sanitare sunt din porțelan sanitar, materiale acrilice și accesorii cromate, având cadă, lavoar, WC, duș.

Branșamentul la gaz metan este prezent însă este deconectat. Construcția dispune de instalație proprie de încălzire cu centrala termica cu traseele tur-retur îngropate în pardosea, centrală termică alimentată cu gaz metan care este montată în balcon.

Pe proprietatea imobiliară a fost identificat și un șemineu cu alimentare solida, alimentare cu lemne dar și un sistem de încălzire/răcire HVAC efectuat prin ventilație. Construcția nu prezintă diferențe între cadastru (inclusiv releve) și realitate.

Sursa foto: ANAF

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri