Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că imobilul în care se află fostul Cinematograf Scala şi alte două clădiri situate în centrul Capitalei vor fi consolidate cu fonduri nerambursabile.

„Clădirea în care se află fostul cinematograf Scala și alte două imobile situate pe str. Vasile Lascăr nr. 6 și pe str. Spătarului nr. 17 bis vor fi consolidate cu fonduri nerambursabile prin Programul Național de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic Ridicat (PNCCRS)”, a scris edilul Capitalei pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a inclus aceste 3 imobile pe lista proiectelor eligibile în vederea încheierii contractelor de finanțare, iar valoarea este de 110,08 milioane lei.

„Până în acest moment, AMCCRS are aprobate pentru finanțare nerambursabilă din fonduri naționale 24 de proiecte (21 de clădiri rezidențiale și 3 publice). Suma pe care Municipiul București, prin AMCCRS, o va obține de la Ministerul Dezvoltării este de peste 610 milioane de lei”, a mai scris primarul general al Capitalei.

Lista cu imobilele care vor fi consolidate poate fi vizualizată AICI.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri