NIRO Investment Group a semnat un parteneriat cu brand SASS’ Café Monaco, pentru a opera restaurantul din interiorul hotelului de lux Corinthia Grand Hotel du Boulevard, care urmează să fie deschis în Capitală anul acesta.

Hotelul de cinci stele Corinthia București, care va fi inaugurat anul acesta în clădirea istorică a Grand Hôtel du Boulevard (lângă Cercul Militar), este deținut de Niro Investment Group, un holding cu peste 30 de ani de experiență în investiții, dezvoltare și managementul activelor.

Proiectat de agenția G&M Design din Monaco, SASS’ Restaurant & Lounge București va fi amenajat cu elementele emblematice specifice stilului SASS’ și va oferi o experiență culinară elegantă, dar în același timp modernă.

Meniul, creat de Chef-ul Grupului SASS’, Shahar Dahan, va include preparatele clasice SASS’ mediteraneene, de la paste la specialități din pește și carne premium.

Atmosfera va fi completată de ritmuri captivante, oferite de trupe de muzică live și DJs. SASS’ București va deveni în scurt timp locul ideal pentru iubitorii și cunoscătorii de gastronomie și o destinație unică în Capitală, unde va putea fi experimentat luxul desăvârșit.

Corinthia București va fi primul luxury boutique hotel deschis în România sub brandul exclusivist Corinthia. Hotelul va avea 30 de apartamente luxoase, salonul istoric “Grand Ballroom”, bar-lounge, braserie, spa, beauty salon, sală de fitness, florărie, precum și săli pentru conferințe.

Hotelul este destinat oamenilor de afaceri, celor care călătoresc de plăcere, precum și tuturor celor care vor să petreacă timp de calitate într-un cadru excepțional, unic în România.

Sursa foto: NIRO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri