30 Iulie 2007

Africa Israel cumpara cu 77,5 mil. euro o fabrica in Bucuresti



Compania israeliana Africa Israel Investments Group a achizitionat o fabrica din Capitala, intinsa pe o suprafata de 155.000 de metri patrati, tranzactia ridicandu-se la 105,6 milioane dolari

Africa Israel Investments Group, condus de Lev Leviev, a semnat un acord privind achizitia unei uzine, al carei teren se intinde pe 15 hectare, aceasta tranzactie incheindu-se la sfarsitul acestei saptamani.

Planurile grupului, de a construi un complex rezidential pe 700.000 de metri patrati, a fost aprobat.

Compania israeliana planuieste sa construiasca un complex rezidential de lux pe acest teren, compus din 4-5 mii de unitati. Tranzactia se ridica la 77,5 milioane euro (105,6 milioane dolari), potrivit NewsIn.

Acest teren este localizat in zona centrala a orasului Bucuresti, unde exista deja o mare zona rezidentiala, grupul israelian urmand a demara constructia in aproximativ un an. Aceasta reprezinta cea mai mare tranzactie a grupului israelian in Romania pana in acest moment.

Africa Israel Investments Group a mai achizitionat zece hectare in zona Pipera si doua mall-uri.

Compania crede ca Romania mai are inca mult potential imobiliar si duce negocieri pentru o serie de alte acorduri in Romania.



Citeste si