Dezvoltatorul Bega Shopping Center din Timisoara va moderniza centrul comercial pe care il detine in zona istorica a orasului si va reface mixul de chiriasi, 95% dintre contractele actuale de inchiriere expirand in acest an, a anuntat compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield, desemnata agent de leasing.
Bega Shopping Center Timisoara este structurat pe sase niveluri si dispune de o suprafata inchiriabila de 7.500 mp, dintre care 1.300 vor fi alocati unui supermarket. Noile magazine se vor deschide la sfarsitul lui 2008 - inceputul lui 2009.

BegaGrup este detinut de Marius si Emil Cristescu, care au cumparat centrul comercial in anul 1997 si de atunci au investit constant in amenajari.

“Bega Shopping Center are o locatie excelenta, chiar in centrul istoric al orasului, pe bulevardul Proclamatia de la Timisoara, motiv pentru care foarte multe companii si-au manifestat interesul fata de acest centru comercial. Reorganizarea sa va include un mix nou de chiriasi, in special branduri cunoscute”, a declarat Felicia Vasiu, Directorul biroului din Timisoara al Cushman & Wakefield Activ Consulting.

BegaGrup a fost fondat in anul 1996 si detine 40 de companii cu activitati in Foraj petrolier, Minerale Industriale, Constructii de masini, Imobiliare, avand peste 8.000 de angajati.

In domeniul imobiliar, BegaGrup detine trei hoteluri, cladiri de birouri, spatii comerciale si industriale. In prezent, compania mai dezvolta in zona de est a Bucurestiului Parcul Industrial Faur, pe o suprafata de 80 de hectare.

Cushman&Wakefield este cea mai mare companie cu capital privat din lume in domeniul imobiliar. Fondata in 1917, compania detine 221 de birouri in 58 de tari si are peste 15.000 de angajati. Biroul din Romania a fost deschis in ianuarie 2007 prin preluarea biroului asociat Activ Consulting, cu care se colabora de peste 11 ani, devenind astfel Cushman & Wakefield Activ Consulting.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri