Compania Barak International va investi 40 milioane de euro intr-un proiect rezidential mixt care va cuprinde 300 de unitati locative, 300 mp de spatii comerciale si un complex de agrement cu gradinita, locuri de joaca pentru copii, piscina si spa, a anuntat compania imobiliara EuroMetropola.

Barak Residence va fi construit pe un teren recent achizitionat pe malul lacului Buftea, in suprafata de 37.000 mp, pentru care dezvoltatorul a platit doua milioane euro.

Proiectul totalizeaza 50.000 mp construiti si va cuprinde cel putin 300 de unitati locative, dar si spatii comerciale si un complex de agrement. Lucrarile vor demara in luna ianuarie 2009 si se vor finaliza in 2011, valoarea totala a investitiei fiind estimata la 40 milioane euro.

Potrivit dezvoltatorului imobiliar, in prima linie dinspre lacul Buftea vor fi amplasate sase locuinte individuale compuse din parter si un etaj (150- 200 mp construiti), cu cate 300-800 mp de teren, fiind urmate progresiv de vile tip duplex si de imobile cu 2 pana la 5 etaje, aceastea din urma oferind apartamente cu 2, 3 si 4 camere (80-140 mp construiti).

"Acest proiect se adreseaza in principal utilizatorilor finali, intentia noastra fiind aceea de a creea prin acest complex o comunitate de mici dimensiuni, insa foarte omogena. Fiind primul nostru proiect de aceasta anvergura in Romania va ramane ca o emblema pentru noi, asa ca ne calculam de trei ori o miscare inainte de a trece la actiune. Peste doi ani cand vom livra intreg proiectul concurenta intre dezvoltatorii imobiliari va fi mult mai stransa. Din punctul nostru de vedere ca si investitori si dezvoltatori, viitorul pietei imobiliare romanesti sta de acum in dezvoltarea propriu-zisa si mai putin in investitii de tip speculativ", a declarat Ran Azor, actionar unic al companiei Barak International.

Acesta a mai spus ca proiectul se adreseaza segmentului de middle class, iar preturile pornesc de la 1.000 euro/mp, toate locuintele urmand a fi construite pe structura clasica de beton cu inchideri si compartimentari din caramida.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Un dezvoltatori imobiliar a donat 100.000 euro pentru lupta contra coronavirus
Setari Cookie-uri