Şase persoane se află în carantină şi alte 158 sunt izolate la domiciliu în judeţul Sibiu, unde nu există niciun caz confirmat de coronavirus, a anunţat, miercuri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

"Astăzi, 11 martie a.c., la nivelul judeţului Sibiu sunt 158 persoane izolate la domiciliu. De asemenea, în ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Cpt. Dumitru Croitoru' al judeţului Sibiu a primit patru apeluri pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 cu privire la aspecte referitoare la Coronavirus. Precizăm că, în acest moment, pe raza judeţului Sibiu sunt şase persoane aflate în carantină şi nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19. Pe raza judeţului Sibiu au fost transmise până în acest moment un număr de zece recoltări cu răspuns negativ. De asemenea, menţionăm că reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, cu responsabilităţi în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situaţia la nivel judeţean", au precizat cei de la ISU Sibiu.

Alţi 97 de oameni au fost trimişi miercuri, să se izoleze acasă, după ce au aterizat cu un avion de la Stuttgart la Sibiu.

"Astăzi, 11 martie a.c., pe Aeroportul Internaţional Sibiu a aterizat un avion de la Stuttgart care a avut la bord un număr de 97 de persoane. Dat fiind faptul că zborul vine din Germania, în contextul prevenirii răspândirii noului CORONAVIRUS, Grupul de Suport tehnic pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de epidemii s-a întrunit în şedinţă de urgenţă la sediul Instituţiei Prefectului Judeţul Sibiu, luându-se hotărârea ca persoanele să între in izolare la domiciliu, urmând a fi respectată procedura de monitorizare specifică", potrivit ISU Sibiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri