La Spitalul Fundeni din Capitală s-au montat corturi în care se va face triajul persoanelor care intră în unitatea medicală.

UPDATE 11.03.2020, 21:36! Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila” va adopta aceleași măsuri, potrivit Digi 24. În curtea unității medicale, vor fi instalate două corturi militare, care vor ajuta la triajul cazurilor. De asemenea, pacienții vor fi întrebați dacă au fost recent în străinătate și dacă au avut contact cu persoane care au călătorit în ultima perioadă.

Vor fi programate intervenții care necesită tratament obligatoriu în această perioadă, pentru a reduce gradul de ocupare în spital, potrivit EuropaFM.

La intrarea în spital, pacienții vor completa un formular tip. Acesta conține întrebări standard legate de persoanele cu care au intrat în contact și dacă au călătorit în țări sau zone afectate de coronavirus.

În plus, aparținătorilor li se va interzice în perioada următoare accesul pe secții, pentru a preveni răspândirea coronavirusului în rândul pacienților care suferă de afecțiuni grave și pentru care, complicațiile provocate de coronavirus ar putea fi foarte grave.

În perioada următoare, în spital vor fi internați doar cei care necesită tratement obligatoriu, pentru a reduce gradul de ocupare al spitalului Fundeni.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri